onsdag 13 juli 2011

Wohoo Internet!

Vad gjorde man innan Internet? I Frankrike fungerade det alldeles utmärkt, även i Holland. Men varför inte i Tyskland? Försökte med den trådlösa uppkopplingen, men oj, vad det svajade. In ut in ut. Jag fick ge upp det där med att ladda ner bilder till bloggen. Eller att blogga alls. Sedan var det Kielfärjan. Där fanns det bara Internet vid informationsdisken. Men ingenstans att sitta. Nåväl, tänkte jag, jag hämtar datorn och sätter mig på golvet. Går in i hytten och inser att datorn är i bilen. På bildäck. Som är låst. Jaha.

Men nu är jag hemma igen, och bilder ska laddas ner. Först måste jag dock vattna i trädgården. Och dricka en massa kaffe. För när man tror att färjan ska kapsejsa trots att havet är kav lugnt, då sover man inte så bra. Så kaffe är ett måste. Har köpt ett som smakar päron och konjak, det kan inte vara något annat än gott, det förstår man ju. :)

Här, kan man läsa en recension, typ, om min bok. Nu har den hamnat på andra sidan Atlanten och jag hoppas den sprider sig och kan hjälpa dem som hjälpas bör!

4 kommentarer:

Sofie sa...

Välkommen hem! Ja, din bok behöver säkert läsas av ganska många tyvärr.

Sofie sa...

Nu ser jag att mitt "tyvärr" ser lite konstigt ut. Jag menade såklart att alldeles för många har behov av att lära sig mer om hur det fungerar. (Sedan tycker jag att man också ska läsa den för att den är bra!)

Desirée sa...

Välkommen hem! :D Grattis till rec!

Hanna Lans sa...

Tack båda två!