fredag 1 juli 2011

Hur har jag kunnat missa?

Visserligen har jag legat sjuk i en och en halv vecka, men hur har jag kunnat missa att det är bröllop i Monaco idag? Den där prinsen har jag alltid tyckt varit lite suspekt, och det tycker jag fortfarande. Familjen har ju alltid stått i rampljuset och jag antar att det är svårt att hålla fötterna på jorden då, men det är ändå något hos honom som ger mig rysningar. Hans kvinnor, vad är det de ser? Jag har träffat på magnater i USA som inte ser mycket ut för världen på bild, men i verkligheten är de så karismatiska att man tror att skyskraporna ska trilla ihop. Mycket märkligt. Kanske är det samma med prinsen. Han gör sig inte på bild helt enkelt?

4 kommentarer:

Sofie sa...

Kan det vara hans ohälsosamma runda ansikte som gör det? Hans växande mage gör ju inte det hela bättre heller. Nej, jag håller med dig, något är det.

NEWYORKMAMMAN sa...

jag har ocksa helt missat!!!
det ar pengarna som gor det, och makten. kanslan att synas med en sa betydelsefull man tror jag ar mycket maktig for manga kvinnor. det spelar nog inte sa stor roll hur han ser ut. ju fulare han ar desto snyggare kanner kanske hon sig?;-)

Hanna Lans sa...

Makten och pengarna. Så är det säkert i många fall. Men jag tycker att han ser lite mysko ut, någon vibb känns inte helt bra.

NEWYORKMAMMAN sa...

lite vibbigt när man gifter sig för första gången vid 50 och utomäktenskaplig unge efter unge dyker upp. spännande fortsättning...