torsdag 15 september 2011

Egenutgivarträff

Lördagen den 24 september under Bokmässan, så kommer jag försöka dra ihop ett gäng egenutgivare och sådana som håller på att ge ut själva, eller vill  ge ut själva. Det blir lördagen för att då kan Desirée vara med och hennes erfarenheter vill vi inte vara utan! Vad tror ni om en kaffe på eftermiddagen? Jag har inte programmet framför mig, men tänker att på morgonen och vid lunch, så är man som mest upptagen på mässan. Orkar man ses kl 16 tro? Svara här om ni vill vara med, eller maila/mejla (vet aldrig hur jag ska stava det där ordet) till info@berghemforlag.se

8 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Jag dör av avundsjuka! Dumma, dumma kärlek som fyller jämnt just den 24:e och håller mig hemma. Han sa att jag helt klart kunde åka, men jag har inte hjärta...

Joanna Björkqvist sa...

Jag måste tyvärr åka kl 16 eftersom vi är bjuda på en återträff i Trollhättan med ett gäng som seglade jorden runt för drygt 20 år sedan. (Jag var inte med på båten, men min käre make var och jag har ju lärt känna alla killarna genom åren, men vi träffas sååå sällan)

Jag kommer en sväng på fredagen också för jag kommer inte att hinna allt annars. Kan vi ha en specialdate, eventuellt med fler som kan på fredag...?

Kristina Svensson sa...

Kan vi ta det lite tidigare? Jag ska hålla ett seminarium kl 16.30 (alla är varmt välkomna!). Och jag vill gärna vara med.

Annonserar gärna på min webbsida om det också (ifall våra läsekretsar inte helt överlappar).

Hanna Lans sa...

DT: Nästa år, då!

Joanna: Kan du på lördagen om vi tar det tidigare?

Kristina: Lägg gärna ut hos dig också!

Jag kan hela dagen på lördagen och fredagen. Men om det går att ta det på lördag så tror jag mer på det.

Joanna Björkqvist sa...

Jodå, jag kan i princip hela tiden mellan 9 och 16, men har förstås med mig mina barn och vill hinna med en massa annat också! :)

Kanske ska vi ta det som ett litet lunchmöte trots allt?

Vi brukar äta superfin mat i Gothia Towers. Finns buffé med två rätter, bröd och dryck samt frukt och dessert efteråt för typ 125 kronor och det är väldigt prisvärt, tycker jag!

Äta måste vi ju alla! :)

Kristina Svensson sa...

http://www.kristinasvensson.se/egenutgivare-se-hit/

Sådär, fixat en inbjudan på min sida också! Jag tycker lunch låter som en mkt bra idé.

Joanna Björkqvist sa...

Bra, Kristina, då håller jag tummarna för att det blir så! Då har man ju dessutom en sittplats - brukar vara trångt på mässan! ;)

NEWYORKMAMMAN sa...

Vad du är driftig och duktig Hanna-panna!