lördag 10 september 2011

Fredagen försvann

Så kan det gå när man är upptagen. Gårdagen innehöll en massa jobb med känslosamheter inkluderat. Sedan åkte jag hem och försökte andas en timme eller två. Då kom det gäster. Sedan träffade jag en väninna och tog en drink. Sedan åkte jag hem och åt upp en halv chipspåse framför ett halvt avsnitt av Poirot. Vaknade med lika ont i huvudet som jag somnade med. Men: Igår kom mina nya visitkort! Måste ha till Bokmässan tänkte jag:


Från moo.com, så himla skön kvalitet! På baksidan kontaktuppgifter såklart. Om någon tänker att de ska beställa från dem, så vill jag rekommendera att inte ta fetstil. Det blev alldeles lagom svart med normal stil.

8 kommentarer:

Joanna Björkqvist sa...

Snygga!!!! Ska vi byta visitkort på bokässan...? Mina är också fina... ;)

Förresten; jag har lånat ut din bok till en väninna. Jag sa att den var så himla bra och hon har varit med om en liknande grej fast med en japan som hon fick två barn med... Egentligen ville jag ju att hon skulle köpa en egen, för att sponsra dig, men samtidigt - det viktigaste måste nog ändå att vara att bli läst...?

Hanna Lans sa...

Självklart är det kul att bli läst! Men om man vill sponsra samtidigt som man vill vara ekonomisk, så kan du alltid rekommendera biblioteken. Även om det inte ger klirr i kassan, så ger det statistik som är bra att ha.

Klart vi ska byta visitkort på mässan! :)

Annika, Bokplantan sa...

Tjusiga! Vad har du för utdelningsstrategi?

Anonym sa...

Jättefina, men ditt namn på baksidan skulle vara större, typ 14 men framsidan säger ju en del!
mamman

Maria Engelwinge sa...

Snyggt!
Hoppas att du mår bättre nu. Vi har förresten precis gjort din müsli - wow vad det luktar gott!
Kramar

Hanna Lans sa...

Bokplantan: Jag har bokat några möten och ev. kommer jag även att ha en liten plats för mig roman. Tänker vara på plats och vara ohämmad!

Mamman: Javisst hade det varit bättre med större stil. Nästa gång!

Maria: Lite bättre är det. Hoppas müslin blev bra?!

NEWYORKMAMMAN sa...

Ska du vara med på Bokmässan? Berätta!!

Kristina Svensson sa...

Skitsnygga! Ser att du följde mitt råd med Moo. Jag skickade in en beställning igår kväll men fick inte till boksidan så snyggt som du.