tisdag 6 september 2011

Ställer mig frågande

För att dämpa min irritation över fjärrkontrollen, har jag hetsätit Polly. Inte vilken Polly som helst, utan the Dregen edition. Alltså. Visst, marknadsföring. Alla vill sälja mer av allt. Pernilla Wiberg åt en massa Risi-Frutti, Erika Johansson har väl käkat detsamma, eller var det Proviva? Ärligt talat, bryr jag mig om vem som äter vad? Och största fråga i detta nu: Är det egentligen inte så att just Dregens Polly avskräcker konsumenten? A rocking taste of salty licorice, lemon and milk chocolate. På baksidan står det med hårdrocksstil (wow, liksom) I pimped your Polly! Oavsett vad andra konsumenter må tycka, så har den här lilla mamman just tagit den sista Pollybiten, och mår ganska så illa.

16 kommentarer:

Sofie sa...

Jag ställer mig lika frågande, nu när jag läser om det. Jag har inte sett just dessa Polly. Vanliga Polly är goda i alla fall.

camillos sa...

Usch, de där verkar vara farligt goda...

Hanna Lans sa...

Jag erkänner, något motvilligt, att ett styck citron tillsammans med ett styck lakritspolly var riktigt gott. Jag ställer mig dock fortfarande lite avogt till just the Dregen edidtion. Kan man inte bara kalla dem citron och lakritspolly?

Rebecca sa...

Hm, ja inte skulle det vara Dregens förtjänst om jag inhandlade dem. Låter dock som en vinnande kombination, synd att de innehåller gelatin bara :/

Hanna Lans sa...

Rebecka: Hallonsemla, vilket underbart namn! Javisst är det synd att det är gelatin i i stort sett allt godis ...

Anneli Stålberg sa...

Fast utan fjärrkontroll har du väl fått röra dig lite. Upp och ner ur soffan för att byta kanal. Vardagsmotion :)

Joanna Björkqvist sa...

Men oj, vilket spännande godis jag missat! Måste genast spana efter detta på Ica imorgon!

Och Hanna! Jag har den äran att meddela följade:

Du är supersmart och grym på att gissa gåtor! Visst är det rätta svaret Frihetsgudinnan! TJOHOO, så duktig du var!

Mer om besöket vi gjorde där kommer i morgondagens blogg, för det var vår bröllopsresa som gick till New York och idag har vi 14-årig bröllopsdag! :)

Maria Engelwinge sa...

Jag gillar inte ens Polly i vanliga fall, men jag blir irriterad så fort det ska ändras på vinnande koncept. Vad är det för fel på vanlig Dajm t ex?
Puss! (med smack;))

Tankar vid midnatt sa...

Har lite svårt för de nya smakkombinationerna. Blev bjyden på blåbärskexchoklad. Tvi vale...

vally sa...

Skall smyga mig till en påse i dag på ICA.
Vill inte att någon skall se att man försöker verka ungdomlig.
:-)

Hanna Lans sa...

Jag brukar tycka att det är kul med nya smaker, även om inte alla fugnerar så bra. Som det där med blåbärskexchoklad. Men varför måste en kändis göra blandningen? Varför inte bara introducera citron och lakritspolly som den nyhet det är? Varför blanda in Dregen?

Hannasominteorkarloggain sa...

Men Vally, inte behöver du smyga dig in? Du ÄR ju ungdomlig!

vally sa...

:-)

vally sa...

:-)

Hanna Lans sa...

:)

NEWYORKMAMMAN sa...

Polly! Jag älskar ju Polly, så klart. Äter minst en tugga av ett gosigt lår om dagen, men Dregen versionen med lakrits låter mums. Ska be min moster ta med. Xo