lördag 17 september 2011

Inte så mysigt

En pedagog efterfrågade ståltråd för att trä rönnbär på. Alla barnen skulle få göra sin egen längd i ståltråd och rönnbär. Så mysigt. Tänkte jag. Idag plockade jag rönnbär för att trä på ståltråd. Inte så mysigt. Ståltråd är inte rakt på något sätt och rönnbären är små, lätt-trasade och kladdiga. Tror att pedagogen får tänka om, annars kommer hon få 15 ledsna enmetersmänniskor på halsen. Kanske räcker det med att göra ett litet hjärta?

5 kommentarer:

Sofie sa...

Fast det ser mysigt ut i alla fall. Rönnbärspyssel brukar ju finnas i en massa inredningstidningar, och där ser det enkelt och trevligt ut.

NEWYORKMAMMAN sa...

Jätteläcker bild. Bra att du prövade först då.

Hanna Lans sa...

Nu hänger ståltråden i köket för att torka. Rönnbär är fina tycker jag, även torkade.

Marina sa...

Ibland kan man faktiskt bli lite fundersam över varför saker som ser så himla enkelt ut ska behöva vara så komplicerat...och sen blr det väldig sällan det förväntade resultatet heller (Gäller i alla fall mig!)
Urläcker bild!

Hanna Lans sa...

Det jag blev mest förvånad över var svårigheten att trä på rönnbären på ståltråden. Den såg så rak och fin ut, men med sköra rönnbär visade det sig att varje litet knyck i tråden repade söner bären. Kanske skulle det vara bättre med nål och tråd.