fredag 16 september 2011

I rättan tid

Igår somnade jag ledsen och vaknade nästan lika ledsen. Men, så satte jag mig vid datorn för att läsa bloggar. Och hittade en underbar nästankärleksförklaring till mig hos Duktiga Tjejen! Åh, positiva ord i rättan tid! Read it and weep (det gjorde jag):

"Det här blir nästan en kärleksförklaring till Hanna Lans. Hanna, kära Hanna, den dagen då du lämnade en första kommentar i min blogg angående min bok som just var klar, så var det som om en helt ny bloggvärld öppnades för mig. Det var genom dig jag hittade så många likasinnade. Du är min förlagsguru och inspiration till att ge ut själv. Förutom att jag gillar din bok Som någon annan bäddar så gillar jag dig som person; du verkar vara otroligt stark, modig och rättvis. Jag kan tänka mig att du är en såndär supervän som gör allt för en, men blir du förbannad blir du förbannad och då åker alla kort fram på bordet. Ärlig och rak, precis som jag gillar."

*Glädjesnyft*

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att du är gladare idag. Att ovanstående text gjorde sitt till förstår jag.

Joanna Björkqvist sa...

Hon har helt rätt, Duktiga Tjejen, för jag håller helt med henne! Så kul att ha hittat dig här och snart blir det IRL! :)

Duktiga Tjejen sa...

Det ÄR en kärleksförklaring :)

NEWYORKMAMMAN sa...

Jag kan intyga att hon är en sådan där äkta supervän. Lyckos er som kan få träffa henne när ni vill, snyft.

Hanna Lans sa...

Gulle dig!

Linnéa i Colorado sa...

Jag ställer mig bakom Duktiga Tjejen jag med. Hoppas att du har en bättre dag snart..

Hanna Lans sa...

Rara Linnéa! Ja, jag har en bättre dag och några sämre i bagaget sedan inlägget skrevs. Allt går upp och allt går ner. Oupphörligen.