söndag 18 september 2011

Träffa mig på Bokmässan!

Förutom att vi drar ihop ett gäng egenutgivare på lördagen den 24 september runt lunchtid, så kan ni träffa mig i QoolaQvinnors monter A04:43 på fredagen den 23e då jag finns på plats för att signera min roman Som någon annan bäddar mellan kl 14-15. (Hoppsan vilken lång mening.) Jag finns även i montern mellan kl 13-14 på söndagen den 25e. Åh, vad kul det ska bli!!

18 kommentarer:

mockapocka sa...

Jag kommer! Och nilla. Shit vad roligt!

Duktiga Tjejen sa...

I wish! Gud vad jag är avis på er träff. Kan vi inte bestämma att samma träff äger rum även nästa år? Då borde nästan vi egenutgivare som känner varann genom bloggen hyra ett bord tillsammans och promota oss... (eller är det en dum ide? Man kanske inte ens får göra så?).

Joanna Björkqvist sa...

Hanna: Visst gör vi om det nästa år igen, så även Duktiga Tjejen får vara med! :)

Duktiga Tjejen: Jag är helt säker på att man visst kan göra så! jag kikade lite på priser och har för mig att det kostade 9 000 att hyra en liten plats, så man får ju vara några stycken... ;)

Kristina Svensson sa...

Vad kul Hanna! Jag ska försöka komma ihåg dina tider och komma förbi och hälsa (fota - jag hoppas kunna blogga lite från mässan). Lördag lunch absolut!

Och duktiga tjejen - jag tror att det där med monter ihop på bokmässan är en av huvudidéerna med egenutgivarföreningen. Samt all annan form av peppning och hjälp.

nillas liv på pinnen sa...

Jag dyker upp! Som sagt.

NEWYORKMAMMAN sa...

Nu jäklar ska jag också skriva en bok! Så att jag har en anledning att åka på egenutgivarträff på Bokmässan i Göteborg ENSAM i september! Sicken morot! (Eller, kanske kan jag få lov att ge ut den på ditt förlag? Med fett förskott? Vad det nu kallas...). Ha det så trevlig utan mig!!

vally sa...

Härligt och grattis.
Bara att klättra vidare på stegen.

Maria Engelwinge sa...

Finns det några biljetter kvar? Börjar bli grymt sugen på att åka dit, smyga in lite anonymt och få krama om några av mina bästa vänner (you included) :).
Kram!

Hanna Lans sa...

NYC: Fett förskott? Dream on baby.

Maria: Det är bara att köpa biljett i kassan! Minst folk är det på fredagen. Helgen brukar vara plågsamt mycket folk. Komkomkom!!!

Alla: Tack! Det ska bli så himla roligt!

NEWYORKMAMMAN sa...

He he he! Och en bok slänger man väl bara ihop sådär hur som helst?!

Hanna Lans sa...

Duktiga tjejen: Precis som Krisitna skriver så är det en av de stora tankarna bakom ene genutgivarförening!

NYC: Visst slänger du ihop en bok på ett litet ögonblik. Framförallt när man har så mycket egentid som du har. ;)

Linda K sa...

farao att jag inte är bibliotekarie längre... får inte åka på mässan som sektionschef.

Hanna Lans sa...

Det är skit att vara chef ... ;)

Hanna Lans sa...

Mockapocka och Nilla: Var snälla och presentera er ordentligt. Det är svårt att se hur någon ser ut under en stor hjälm eller någon med skrivkramp ...

Annika, Bokplantan sa...

Kul! Jag kommer!

Linnéa i Colorado sa...

Jag önskar att jag var där och fick träffa dig!

Hanna Lans sa...

Annika: Åh, vad kul!

Linnéa: Nästa år kanske? :)

Duktiga Tjejen sa...

Då ses vi nästa år?! Så kommer min bok finnas oxå! (helst innan årsskiftet detta år). Önskar SÅ att jag kunde åka i år... Blogga massor massor!