tisdag 6 september 2011

Hyfsat irriterad

Fjärrkontrollen är spårlöst försvunnen. Ska vi gissa på att det inte är jag som slarvat bort den? Jag motbevisar dock gärna mig själv. Det skulle nämligen jämna ut oddsen för borttappade saker så att det står: son/sambo 10032 borttappade saker mot mina 2 borttappade i så fall. Man ska vara jämställd på alla plan tycker jag. Tills dess morrar jag högt. H ö g t ! !

8 kommentarer:

camillos sa...

Jag tror att det är något av dina spöken som gömt dem. Du har väl inte sagt någon ful svordom? ;))

Hanna Lans sa...

Usch, jag svär på tok för mycket ... Men inte en enda gång har det varit spökena som flyttat på sakerna, så det är det nog inte den här gången heller.

Anonym sa...

Leo?
mamman

Hanna Lans sa...

Hunden var oskyldig. N-å-g-o-n hade tappat ner den under soffan så den doldes av soffkappan. Någon var inte jag. Fortfarande är alltså resultatet av borttappade saker hyfsat ojämnt.

en annan sa...

Ha ha :-D Jag undrar alltid (lite trött) hur det skulle gå om jag bara sket i att hålla koll på saker... Jag tycker det är oerhört irriterande att jag vet var allt är, inklusive sambons plånbok-nycklar-sockar-bälte-byxor-favorittröja-randigatröjansomanvändesengångförraveckanochsenhängdespåenspikiförrådet...etc etc.

Det skulle förmodligen gå jättebra, och jag skulle varje månad kunna bära ut en sopsäck till förrådet, med grejer som "ingen kommer ihåg".

Hanna Lans sa...

En Annan: Visst blir man trött? Varför lagrar hjärnan bilder på var allting är? Och visst skulle det säkert gå bra utan vår hjälp, men det skulle bli väldigt dyrt i längden ...

en annan sa...

Jamen fatta kapaciteten! Tänk om man kunde omsätta den, avsätta den, fokusera den på något annat - att helt fritt styra om den enorma förmågan till något som kunde bring home the bacon så att säga.

Fast som du säger, det kanske går på ett ut - pengarna jag inte tjänar på att använda min hjärna på detta sätt rent yrkesmässigt sparar jag kanske på att jag håller rätt på var allt finns här hemma...

8-)

Hanna Lans sa...

Det tråkiga är ju att man hittar andras saker. Sina egna tappar man ju inte ens bort. Du sparar alltså pengar åt andra samtidigt som du inte använder dig av denna förmåga på jobbet där du faktiskt skulle kunna få betalt för det! (Jaja, nu var jag lite väl krass, men du fattar.)