onsdag 8 juni 2011

Refuserad

Igår fick jag min efterlängtade bok "Refuserad" som Desirée Fredlund har författat. Ett ovanligt format fick mig genast på gott humör. Tänk damtidning ihopvikt på mitten. Snabbläst och skojig. Desirée bjuder på sig själv och får mig att skratta högt på flera ställen. Från boken: "Jag drömde att ett förlag vill ge ut min bok Bibeln. Jag försöker förgäves berätta att jag inte är författaren till detta mästerverk..." Jag återger inte hela det stycket, men tycker att ni ska köpa boken och läsa själva. Ni får också ett recept på Älgmule och nyttiga tips om utgivning. Men framförallt får man sig en dos i självrespekt. Varför brytas ner av en refusering? Det finns andra vägar att gå! Här kan man läsa mer och beställa sitt eget exemplar.

4 kommentarer:

My Myself and I sa...

:) Glad jag blir att du gillade det - KRAM!

Hanna sa...

Kram tillbaka!!

Carita Liljendahl sa...

Kom av en slump in på Desirées blogg och såg att du hade läst boken. Så liten är världen. Kanske jag beställer den en dag :-) Just nu läser jag Marklunds nyaste "Du gamla, du fria".

Hanna sa...

Carita: Vi egenutgivare måste hålla ihop! Tillsammans blir vi en kraft att räkna med. Om du vill hålla lite koll eller gå med, så gå till www.egenutgivarna.se