tisdag 12 april 2011

Tre musketörer

Oj oj, det är starka grejer det här. Både chokladen och förkylningsmedicinen. Allt från NYC och den fina NYC-mamman. Icakuriren lämnade också en Icakuriren till mig. :)5 kommentarer:

Marie A sa...

Hoppas att det skall väl smaka, men var för sig! Tidningarna vara bara en liten "rolig" bonus. För inte ville väl du ha några härliga tjocka och glassiga magasin från amerikat!!
(Har precis beställt din bok så nu får jag snart något att läsa)

Hanna Lans sa...

Chokladen är redan slut. Jag råkar på allvar gilla Ica-kuriren, kanske har jag blivit gammal? Fast en Lucky eller Domino hade jag inte sagt nej till. Men tidningar är för tungt att be mellanhänder ta med sig. (Även flytande medicin egentligen, tack så hemskt mycket igen!)

NEWYORKMAMMAN sa...

Oj, jag hade glömt! Jag hittade inga kapslar! Jag och Marie letade i en affär och jag hade tittat i en några dagar innan. Finns de? Jag kanske inte fattar vad du menar. Äsch den där flaskan skickade jag med mest för att det var Nyquil. Det var kanske inte alls vad du ville ha. Men Three Musketeers var väl bra? Och jag stod och tittade på tidningar och tänkte köpa In Style men det hade de inte heller!! Det låter som värsta undanflykterna här! Men det är sant. Läser du Lucky? Jag är urkass på veckotidningar för jag läser dem aldrig. Men nu ska jag komma ihåg till nästa besök, eller när jag kommer till Sverige.

Linnéa i Alabama sa...

Hej och TACK för din fina kommentar! Jag skulle hemskt gärna höra mer om din historia och jag förstår att den är rätt otäck. Jag ska se om jag på något sätt kan köpa din bok ifrån Adlibris,

Tack igen, Linnéa

Hanna Lans sa...

NYC-mamman: Jo, det var definitivt Nyquil som jag ville ha! Jag tänkte mest på att Marie inte skulle behöva ta med sig något tungt när jag bad om kapslar. Och Three musketeers var också right on. Yum! Ja, jag tycker väldigt mycket om Lucky. Alla de stora tidningarna kan man köpa här, men inte den.

Linnéa: Jag skrev lite mer utförligt i dina kommentarer om boken. Hör av dig om du vill att jag skickar så fixar vi överföring av pengar på något sätt.