tisdag 19 april 2011

A pleasure to work with

Jag letar efter betyg och andra viktiga papper. Sådana där som man buntar ihop och lägger på ett bra ställe, så att man alltid kommer hitta dem igen. När man flyttar så tänker man extra mycket på det där. Att man ska lägga saker och ting på ett toppenställe redan från början. Och sedan så händer det som inte får hända. Man glömmer av var toppenstället är. Lite hysterisk har jag nu vänt på alla papper i huset. Även inne på vinden. Men där vågade jag inte gå allra längst in. Nej, det var inte ett spöke som skrämde mig, det var en massa humlor. Jag vet inte vad de gjorde, men ilskna var de. Ett papper hittade jag. Ett. Visserligen ett trevligt sådant. Från min tid på Manhattan på redaktionen för en tidning för män. Nej inte en sådan tidning. En om träning. Efter avslutad tjänst där fick jag ett fint betyg. Jag var tydligen extremely organized and efficient. Jag var också creative, self motivated and a pleasure to work with. Bland andra fina saker. Sådana där betyg har jag fått fler av. Men var är de? Det hjälper ju inte att jag sitter här och är trevlig att ha att göra med. Det måste vara dokumenterat. Det är det. Men var? VAR??

5 kommentarer:

Ariel sa...

Ha ha!
"extremely organized and efficient"

Hanna Lans sa...

*Fniss* Ja, alldeles för effektiv skulle det visa sig. Organiserar utav bara tusan, allt har sin givna plats. Men var?

Den besatta sa...

Sov på saken, det kanske dyker upp några ledtrådar i drömmen, men det kanske du inte har tid med... Nu har jag skrivit om din bok :-)

karin sa...

usch ja..jag avskyr papper..hittar aldrig det jag ska ha..

camillos sa...

Det där låter precis som när jag ska hitta nåt viktigt papper. Mina toppenbra ställen har visst en förmåga att flytta på sig eller nåt...