lördag 9 april 2011

Något fint

Vad mör man blir efter en dags grävande. Jag har inte ens tagit bort hälften av amerikanerna på framsidan av huset. Men där jag har tagit bort blir det luft och gott om rotplats för annat fint. Syrénerna kommer må bra och se vad jag hittade, något av det finaste jag vet! Nu kommer de också få mer plats och har jag tur så får jag världens vitsippebacke på framsidan istället för de eländiga amerikanska prakthallonen.

3 kommentarer:

Carita sa...

Åååhh - ni verkar ha vår där du bor i Sverige! Vi har ännu ställvis närmare en meter snö på vårt sommarställe... obs! Det ligger i SÖDRA Finland :-)

mockapocka sa...

Vad då amerikaner?

Hanna Lans sa...

Usch, vad jag tycler synd om er i Finland! Här vågar jag nästan säga att våren har kommit. Nästan. Det kan komma bakslag.

Mockapocka: Hela slänten på framsidan av vårt hus är täckt av amerikanska prakthallon. De tar all luft för alla andra växter, breder ut sig och ger inte ens återbäring i form av frukt. De är bara stora, skrytsamma, ivägen och har inget innehåll. Lite sådär som amerikaner i allmänhet. (Oj, det sista kan vara en helt subjektiv uppfattning...)