lördag 30 april 2011

Mimosa

Nu börjar sådana där härliga dagar då man kan äta lunch ute och toppa det hela med en Mimosa. Efter en dag av studsmatteihopsättandeochhoppande, så passade det dock bättre att ta en till middagen. Fungerar det också. Förmodligen kan man dricka Mimosa precis när som helst om man frågar mig.

2 kommentarer:

camillos sa...

Ser väldigt smaskigt ut. Med risk för att framstå som en helidiot...vad är en Mimosa? Alltså vad innehåller den? Jag fattar ju att det är en drink av nåt slag. Eller? ;)

Hanna Lans sa...

Den är oerhört vanlig att beställa, eller få gratis, till sin brunch i bl.a. New York. Egentligen ska det vara färskpressad apelsin och champagne, men det fungerar alldeles utmärkt med en god apelsinjuice och Asti. 3/4 juice och resten mousserande brukar vara bra mått. Iskallt. Åååh, så gott och oj, så enkelt!