fredag 29 april 2011

Bröstvårtor

Jag som inte skulle se på bröllopet var ändå tvungen att se när bruden skulle kliva ur bilen och in i kyrkan. Vad skulle hon ha på sig? Spänningen, spänningen! Jag blev besviken. Här kommer Englands framtida drottning i något som ser ut som vilken bröllopsklänning som helst. Sedan blir jag nöjd. Hon har på sig något som vem som helst skulle kunna på ha på sig. Sådär håller jag på. Fram och tillbaka. Besviken, nöjd. Men så kan jag inte låta bli att notera att det måste vara kallt i London idag. Och bruden har ingen vadderad behå på sig. Hur kommer det här rapporteras? Kommer det bli ramaskri i det puritanska *host* England? Eller kommer man se genom fingrarna med det hela? Själv är jag rysligt trött på att bröstvårtor ska vara så laddat. Är det kallt så hårdnar de. Helt naturligt. Men: Är det ok för Englands blivande drottning att vara naturlig? Jag väntar med spänning på vad världen kommer att säga.

Och här kan ni se en bild på vad jag talar om. Newyorkmamman har fotograferat den nedkylda Kate, sorry, Catherine, på TV:n med sin mobil.

5 kommentarer:

NEWYORKMAMMAN sa...

Hahaha, precis vad jag tänkte! Och eftersom jag har bott I det har sexuallt efterblivna landet så lange tyckte jag att det var pinsamt! What has become of me?

vally sa...

Kommer hon att bli drottning?

Linda K sa...

men, är det inte klänningen som ser ut så?

Hanna Lans sa...

LindaK: Javisst, när hon kom in i kyrkan så mjuknade allt och även siluetten. ;)

Vally: Den dag som pappa Charles dör, så tar ju William över som kung och hans fru blir således drottning!

Hanna Lans sa...

Nu har jag tittat på reprisen och måste säga att jag (och Newyorkmamman, jag drar ner andra i mitt fall) nog hade fel vad gällde the nipples. Det var en massa pärlor precis där och när hon andades som allra mest därframme såg det ut som rejäl vaddering i kuporna. Ja, jag försökte kika in i dekolletaget. Fy på mig.