fredag 29 april 2011

Jag dissar och hissar

Usch, vilken tråkig surkärring jag är som hittar något att klaga på vad gäller bröllopet. Eller: Bröllopet. Det duger inte att starta det ordet med en gemen. Nåväl.

Jag dissar: Brudens håruppsättning. Jag har svårt för slöja, lång klänning och utsläppt hår. Särskilt som hon alltid har utsläppt hår. Tråkigt. Man vill ha något särskilt att titta på en särskild dag. Jag dissar också att mottagningen inte var officiell. Jag är inte rojalist i själ och hjärta, men ska det va' så ska det va'. Här vill jag särskilt tacka Victoria och Daniel som var så tillmötesgående med det svenska folket. (Javisst, de läser säkert min blogg, så ett tack här når fram.)

Däremot hissar jag, big time, William som inte knuffade ut sin brud från mattan efter ceremonien. Varje gång jag ser bilder på Diana och Charles så blir jag irriterad på gubb$@#§ att han skulle gå mitt på röda mattan och halva Dianas släp hamnade utanför. William såg till att Catherine (ja, vi får öva att säga så nu) fick gå i mitten. Gott så.

Sedan hissar jag Catherines (oj, vad vårt jag har att skriva så...) mörka ringar under ögonen. Såsom varande mörk ringbärare själv, blir jag alltid glad över att se att jag inte är ensam.

Ja, just det ja, jag hissar också designen på klänningen. In particular från sidan. Snyggt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

hiss också för Harry och Pippa, fint med en bestman/ tärna, dessutom deras yngre syskon.

Annika, Bokplantan sa...

Jag har missat precis allt av det här bröllopet, inte en sekund har jag snappat upp. Men nu måste jag bara kolla in det efter ditt inlägg. Särskilt de mörka ringarna under ögonen. ;-)

NEWYORKMAMMAN sa...

Jag far satta mig och studera brollopet i mer detalj efter min psykologitenta pa tisdag. Men da ar det inte aktuellt langre. Nu gar jag under jord tills dess. Kram.

camillos sa...

Jag vet inte vad jag ska hissa eller dissa. Det känns som att jag inte var bjuden till detta bröllop. Precis, man kände sig bjuden till Victoria och Daniels bröllop och då ställde jag och syrran till med kalas här hemma minsann!
Jo, jag dissar nog att de gifte sig på en fredag när jag jobbar. Hade jag varit hemma hade jag säkert tittat på direktsändningen men det är inte lika kul att se små klipp på webben efteråt.

Jo, alltså jag har ju snappat upp lite. Som att hon var så söt och att han var så ... inte söt längre. *skäms camillos!*