tisdag 22 mars 2011

Kastrering

Dödsstraff är jag inte för, men en skärpning av de straff som finns kan jag emellanåt tycka borde vara på sin plats. Som när män under 20 års tid utnyttjar barn, styvbarn och de flesta omkring sig, sexuellt. Som säljer sina barn till andra män. Ett fängelsestraff om 15 år förslår inte så långt. Det gör inte heller ett skadestånd. Jag tycker att kastrering är ett lämpligt straff. Inte kemisk som går att göra ogjord och inte en operation som också går att operera om. Jag menar kastrering big time. BIG!

5 kommentarer:

camillos sa...

15 år är absolut ingenting jämfört med de liv som redan är förstörda. Kastrering på allmän plats, med en slö sax. Klipp klipp!

Sofie sa...

Klipp klipp!!!

Desirée sa...

Kan inget annat än hålla med ovanstående ... chåp-chåp med ultraslö kniv

Hanna Lans sa...

Bra att jag inte är ensam om att tycka så!

Newyorkmamman sa...

Det tycker jag borde gälla män som kvinnor: har man begått ett sexuellt brott mot barn ska man aldrig ha rätt att få fler barn, men det är en annan diskussion. Kastrering och sterilisering. Jag vågar inte klicka på din länk men jag kan tänka mig hur eländigt det är ändå. Av med hela skiten! Jävlar vad man blir förbannad!! Här i USA måste man ju registrera sig som sexbrottsling för livet, vilket iallafall är något. Inte som kastrering men brottet förföljer en och alla kan få veta. När man flyttar, som f.d. sexbrottsling måste man alltså registrera sig i sitt nya område så att grannarna kan kolla upp en.