torsdag 31 mars 2011

Kurirer

En regnig och dyster vårdag i Göteborg byter en mystisk påse med okänt innehåll, händer. Billdalskuriren lämnar över till Ica-Kuriren. Nu ligger Newyorkmammans öde i den senares händer. Fortsättning följer ...

9 kommentarer:

camillos sa...

Spännande. Vad kan det finnas i påsen? Det kanske vi får reda på i Newyorkmammans blogg när Icakurirens plan har landat i "amerikat"?

Marie A sa...

Spänningen är oliiiiidlig! Vad kan det vara, skall Icakuriren klara sig genom de grymma tulltjänstemännens granskande blickar i "amerikat" eller kommer det att komma en sniffande hund och bita kuriren i hasorna?? Hur skall det gå?
Fortsättning följer....

Anonym sa...

Va´roliga ni är.
Precis vad man behöver en så'n här vårdag.

mockapocka sa...

Men jisses vilken spänning! Vad är det som händer? Vad finns i den mystiska påsen (väldigt likt en apotakspåse. Kan det möjligen vara hösnuvemedicin?)?

Hanna Lans sa...

Ohyggligt illegal verksamhet misstänks. Storbossen Newyorkmamman gnider sina händer medan langaren Morran låtsas vara vit som snö. Kommer det bli "Bangkok Hilton" för Icakuriren? Missa inte den spännande upplösningen!

NEWYORKMAMMAN sa...

Väntar med spänning. Biter på naglarna! Uj uj uj...

NEWYORKMAMMAN sa...

Jag sitter och försöker luska ut vems hand som är vems...Morran till vänster och Marie till höger. Har jag rätt? Nej, nu måste jag verkligen gå och lägga mig!

Marie A sa...

Korrekt gissat!
Du förstår väl vad dett innebär, den spännande fortsättningen kommer att publiceras på din blogg!
(vid leverans)

Hanna/Morran sa...

Man undrar vad du tog det på, NYC-mamman? Vilken hand som var vems?