torsdag 24 mars 2011

Reklam för min bok

Här vaknar jag till några härliga blogginlägg. Bland annat har Newyorkmamman varit på Svenska Kyrkan på Manhattan och tagit en bild på min bok som de har i sitt bibliotek. Tydligen har Camilla Läckberg fått flytta på sig till förmån för min bok. Som sig bör. :) Är det något ställe som min bok kan göra nytta, så är det på denna plats. Alla svenska kvinnor som bor i New York med omnejd, har Svenska Kyrkan som sin trygga plats i tillvaron. Oavsett tro. Här är det lugnt och skönt, det säljs svenskt kaffe och godis, det finns skvallertidningar, svenska barntimmar och svenskarsvenskarsvenskar. Alla mår inte bra. Några sitter fast i USA för att de fått barn med en man från det landet. (Ja, det kan röra sig om män som sitter fast också, men den förkrossande majoriteten är kvinnor som flyttar till mannen de är kära i, inte tvärtom). Som ett stöd, eller som ett uppslagsverk i hur det kan gå, eller hur man kan agera, så kan man läsa min bok om man befinner sig i denna situation. Om man inte gör det, så kan man läsa ändå. Den innehåller ju även allmänna funderingar över relationer och kulturskillnader.

10 kommentarer:

NEWYORKMAMMAN sa...

Va? Fick du inte? Det ar Val bara till att klippa och klistra? Skickat!

Hanna/Morran sa...

Nej, visst var det konstigt? Nåväl, nu fick jag den och har lagt upp. Tusen tack!!

NEWYORKMAMMAN sa...

Underligt att du inte kan sno min bild. Klipp och klistra bara? Jag har ingen copyright vad jag vet. Jag som konstant snor bilder!

Sofie sa...

Då håller vi tummarna för att den lånas ut om och om och om igen!

camillos sa...

Det är väl bra att ha PR-folk lite här och där? =)

mockapocka sa...

Hej Morran!
Nu har jag hittat hit (via camillos). Jag är väldigt imponerad över att du skrivit en hel bok och dessutom fått den utgiven.

Hanna Lans sa...

Mockapocka: Jag har gett ut den själv och startat eget förlag. Inte orkar jag sitta och vänta på bedömningar från etablerade förläggare som endast läser de första 20 sidorna för att sedan skicka ett standardiserat refuseringsbrev. Nixpix!

Hanna Lans sa...

Camillos: Det är toppen! Särskilt när de liksom erbjuder sina tjänster utan att man behöver fråga. :)

mockapocka sa...

Nu blev jag ännu mer imponerad.

Hanna/Morran sa...

Mockapocka: Oj, nu blev jag lite rosa om kinderna. :) Om du känner dig hågad så kan du bege dig till närmsta bibliotek och låna! (Om de inte redan köpt in så kan de beställa.)