måndag 7 mars 2011

Ska jag vara nöjd?

Idag har jag ökat min text med 7 000 tecken och strukit nästan lika många. Det borde ju innebära att jag skrivit nästan 14 000 tecken, eller hur? Katerina Janousch skrev på sin blogg om sitt och andras skrivande, att man ska sikta på 10 000 tecken per dag. Då har man en roman inom lagom tid. Så, jag tror att jag slutar för idag och är nöjd.

Dessutom har jag fått ännu fler betällningar! Det borde innebära att över tjugo bibliotek nu har min bok för utlåning och minst tre bokhandlare säljer. Det låter konstigt att jag inte har full koll, men eftersom beställningar sker genom både Bokrondellen och Bibliotekstjänst, så är jag inte helt säker på var slutbeställningarna faktiskt hamnar. Adlibris beställer kontinuerligt och privata beställningar droppar in. Jag forstätter att arbeta mot mitt mål. Mina drömmar. Åh, härliga drömmar!

Uppdatering: Herregudibrallan vad kul! Nu öppande jag min mail och har fått ytterligare en beställning från Bibliotekstjänst. Snart 30 bibliotek har min bok. Ojoj, stort. Måste nog fira med lite champagne. :) (Jag förstår att 30 bibliotek inte känns så mycket för etablerade författare, men för mig är det stort STORT och jag är så SÅ lycklig!)

12 kommentarer:

camillos sa...

Vad kul!

Newyorkmamman sa...

SKITSTORT!!! Stolt över dig min vän. Boken stod på hyllan på svenska kyrkan. Nästa gång jag är där ska jag flyta ner den lite. Och ta ett kort. Telefonen ar död. Den stod precis när man om in. Jag fattar inte att jag har glömt att berätta detta! Det är stat-tentan som har tagit upp mitt liv den senaste veckan. Sorry.

Hanna/Morran sa...

Såg du någon info om den också? Jag har skickat över några pressmeddelanden som jag glömt kolla om de kommit fram. (Ska maila Lena så fort jag inte glömmer av det igen...)

Newyorkmamman sa...

Vad hemskt vad manga bokstaver som fattas nar jag kommenterar! Kanske dags att borja lasa igenom sin kommentar innan man publicerar, hm? Jo dar stod en ram med pressmeddelande bredvid. Jag ska fraga Lena om boken kan fa en battre plats. Pa cafedisken kanske? Ska aven fraga efter Sveanamnet, dock ar jag radd att hon har flyttat till S. Kram. Bild pa nya frissan?

vally sa...

Jag sträckläser.
Jag är med.
Jag känner.
Ett par år sedan jag läste så skall du veta.

Anonym sa...

Lustigt,jag har tänkt på dig och Katerina och gjort jämförelse.
Era öden berör.

Hanna Lans sa...

NY-morsan: Vad bra att den presenterades med meddelandet! Jag tänkte att de kanske ska presentera boken i sina mammagrupper? Om någon har problem så är det inte ofta man vill outa dem. Men om de aktivt berättar om boken för denna grupp, så når man kanske någon i alla fall.

Vally: Vad bra att den kom tillslut! Återkom gärna med synpunkter.

Anonym: Har du skrivit om det i någon blogg menar du, eller bara för dig själv?

Anonym sa...

Jag skrev det till dottern tror jag.

Varför blev det anonym?

Annika, Bokplantan sa...

Just det, nu var jag på bibblan idag och glömde fråga efter din bok. Tror du att det är bäst att fråga personligen eller att maila dem? Lerum och Borås är "mina" bibliotek, så där kan jag försöka hjälpa dig.

Hanna Lans sa...

Jadu, Anonym, who knows, men du är fortfarande anonym. ;)

Annika: All hjälp emottages tacksamt! Jag tror inte det spelar någon roll om det är via e-mail eller personligen.

Newyorkmamman sa...

Kan anonym vara mn moder tro?
Ska till kyrkan på onsdag. Ska se vad jag kan göra.
Du borde komma hit och hålla föredrag...

Hanna Lans sa...

Visst borde jag komma till er och hålla föredrag! Tyvärr är jag ju lite begränsad i mitt resande. Kanske man skulle göra det via Skype?