måndag 28 mars 2011

Bröst

Här sitter jag och tittar på Trinny och Susannah i Sverige. Men herregud vad bröstfixerade de är. Nyper och trycker och puffar och klämmer på vilt främmande kvinnors bröst. Det ska väl vara provocerande och visa vilka de är, men jag blir bara förnärmad och kväver en gäspning. Sedan kommer det en kvinna som har haft bröscancer och bara har ett bröst kvar. Hur hade hon känt det om de hade kastat sig över hennes bröst det första de gjort? Nej, någon slags integritet måste man låta folka få behålla. Men jag tittar vidare. Om inte annat så för att förfasa mig över Trinnys, eller om det är Susannah, läskigt stora läppar. Mungiporna har ju helt försvunnit. Är det snyggt?

6 kommentarer:

camillos sa...

Ungefär vad jag tycker om gravida magar. Är de allmänhetens egendom helt plötsligt? Jag minns att jag blev irriterad på folk som helt ogenerat började klappa, som att det var en söt katt man bar på. Nä, hands off! (eller fråga om lov i alla fall)
Vad det gäller de stora läpparna så antar jag att du menar att de är fyllda med nåt som hon inte var född med? Det konstiga är att alla som opererar sig helt plötsligt ser likadana ut. Som kloner ungefär.

Hanna/Morran sa...

Vad sägs om att skrika "wake up wake up wake up" i någons öra för full hals, samtidigt som hon smackar till tjejens bröst gång på gång? Osmakligt.

Ja, jag håller med dig vad gäller gravidmagar. Men min lät folk vara ifred. Jag morrade innan de ens var en meter ifrån. Ve den som vågade lägga en hand på min mage!

mockapocka sa...

Jaha, var det idag? Har tittat på "En unge i minuten" i stället. Verkar ju inte som att jag missade så mycket.
Vilken HIMLA tur att de (T&S) inte haffade mig på stan då (jag som beklagade mig att jag missade dem i fredags)! Klämma på brösten?! Då hade de fått med mig att göra.
Kan rekommendera "En unge i minuten " istället. Ljuvligt program.

Hanna Lans sa...

Mockapocka: Men in det programmet kommer det väl ut bebisar ur folk? Nej, det klarar jag inte av. Får lite ångest då. Mer ångest än vad jag får över bröstklämmande silikonkvinnor. Så onaturlig är jag tydligen.

Sofie sa...

Ganska fånigt, det där med bröstklämmandet.

Sofie sa...

Dessutom klämde de på kvinnan med bröstcancer också. Hon såg inte särskilt bekväm ut med det.