lördag 3 december 2011

Morbid

Men, om man nu skriver om att ta död på några karlar? Om man tycker att otäckheter, det är nog min grej, hur marknadsför man sig då?

Barnboksförfattarinnan?
Kanske såhär?


Det här blir svårare och svårare. Och nej, ingen av bilderna ska användas, de anger bara en riktning. Bilder tas senare i veckan.

9 kommentarer:

Desirée sa...

hahhaaa :) roligt att läsa om dina funderingar. Jag tror på naturlighet. Inga konstiga sittställningar eller försök (oftast misslyckade) att se djup ut. Trevlig helg!

Joanna Björkqvist sa...

Vi pratade om dig när vi diskuterade bilder igår, Desirée, för ditt inlägg för några veckor sedan var ju klockrent! :)

Så här är du fin, Hanna! Det får bli en lång bild, så hatten får plats... ;)

Anneli Stålberg sa...

Du har så många alternativ på bilder att mångfacetterad får en helt ny innebörd :) Du kan ju vara alla. Every woman, som man säger :) Alla i en, typ!
Jag tror dock att bilderna som kommer att tas i veckan kommer att bli klockrena efter alla tankar och funderingar som du har gått igenom nu. Det ska bli så spännande att se vilken du väljer, vilken som är mest du.

Lovable sa...

Jag tycker om bilder som ser naturliga och glada ut. Som förmedlar en känsla av att den där Hanna Lans hon har minsann hittat sin plats i tillvaron. Nöjd look s a s. Jag blir jätteglad av din bild under chic-lit. (supervacker!)Inget konstlat, inget mer än just du. But maybe that´s just me.

NEWYORKMAMMAN sa...

Underbar bild!! Underbara Hanna!! Vad glad jag blir av att se dig så glad! (och seglet är kvar ser jag. Måste vara en "gammal bild").

Hanna Lans sa...

Det ironiska är väl att jag på "chic-lit"-bilden var allt annat än glad. Det var på en tillställning i The Rainbow Room och jag utarbetade en plan för att få flytta till Sverige. Maken och jag hade bråkat och jag var så förbannad att jag ville kasta ut honom från högsta våningen. Han är förresten bortklippt ut bild. Han stod precis bredvid ...

Anneli Stålberg sa...

Där har vi en intressant berättelse till en bild :)

Duktiga Tjejen sa...

Jag tänkte mest på att vad bra du passar i page!

Hanna Lans sa...

Anneli: ;)

DT: Tack! Page trivs jag dock inte alls i. Det får antigen vara kort eller långt framöver.