söndag 18 december 2011

Frukost

I fredags hade vi studiedag och fick bl.a. lyssna på en inspirationsföreläsning om att ta ansvar för hur vi själva mår. Det var mestadels riktat till hur vi mår psykiskt, och hur man kan göra för att komma ur ett negativt tänkande som inte leder till något konstruktivt. Negativt tänkande som drar ner oss själva och dem omkring oss. Inte en föreläsning om att vara HappyHappy eller amerikanskt överpositiv alltså. Vi fick också en nyttig frukost och ett träningspass. Som jag fortfarande har träningsvärk av men det talar vi tyst om. Så, nu har jag ätit nyttig frukost tre dagar i rad:

1 dl blåbär
3 dl Keso eller yoghurt
7 cashewnötter
en liten skopa linfrö

Kommer jag må bättre av detta? Kommer jag börja träna? Kommer det i så fall leda till att jag mår ännu bättre? Jag hoppas det, för även om jag mår bra, så känner jag tydligt att kroppen skulle kunna må bättre.

3 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Tänk om du tar 8 cashews, vad händer då?! Jag äter typ alltid blåbär till frukost, fast inte keso. Har det i yoghurt. Så himla gott!

Hanna Lans sa...

Haha, förklaring: Man ska ta 1 st cashew per tio kilo kroppsvikt. Jag borde således bara ta 6 st nötter. Men jag är wild 'n crazy och lägger till en extra.

camillos sa...

Låter som en smaskens frukost!