fredag 30 december 2011

Förväntan

Jag gillar fyrverkerier, det gör jag. Men jag tycker så ofantligt synd om alla djur som skräms ihjäl. Och all miljöförstöring som det tyvärr blir. Massa tungmetaller som vi glatt skjuter iväg. Detta till trots, så har jag inhandlat fyrverkerier idag till sonens stora glädje. En fyrverkeripjäs. Men sonens förväntan är lika stor för det. Bra.

8 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Jag är jätteemot fyerverkerier! Speciellt med tanke på miljön. Har aldrig köpt och kommer aldrig köpa.

Dessutom är jag rädd för dem. Fick en på mig som brände hål på tröjan när jag var liten och har varit rädd sen dess.

Förstår dock barns förväntningar. De vet inte bättre... ;)

Hanna Lans sa...

Det är första året han ville ha fyrverkerier. De tidigare åren har han varit väldigt rädd. Det är med mycket blandade känslor som jag kommer att tända på imorgon.

Maria Engelwinge sa...

Jag har aldrig köpt en fyrverkeripjäs i hela mitt liv, men måste tillstå att jag rent känslomässigt får mys i hela kroppen när det sätter igång att smälla.
Gott nytt fina du!

Joanna Björkqvist sa...

I Australien funkar det utmärkt att kommunerna har ett fyrverkeri några timmar innan midnatt och så är det tomtebloss som gäller vid tolvslaget. Privatpersoner får inte tillstånd - enkelt och smidigt för alla och lätt att vänja sig vid.

Rent ekonomiskt är det dessutom vansinne att bränna upp sina pengar på två minuter - det gör INTE vi. Inte på fyrkverkerier i alla fall... ;) Gott nytt, lovely Hanna!

Desirée sa...

Har aldrig heller köpt o kommer aldrig att göra. Men en till sonen är ok tycker jag :)Har du sett detta? http://bohuslaningen.se/bloggar/1.1004958-bokbloggen

Hanna Lans sa...

Gott Nytt År alla!

vally sa...

Klart lilla killen vill testa men var försiktig.

Gott nytt år!

Hanna Lans sa...

Vi var jättehariga båda två och fick ett skrattanfall när vi sprang snabbt från platsen och det bara sa BOM och sedan var över på 1/10 sekund. Vet inte ens om vi hann se färgerna ... ;)