torsdag 29 december 2011

I gott sällskap

Wow, titta här! Vad snyggt det blev och i vilket sällskap jag befinner mig! (Skriv gärna en kommentar på Gazets sida, ju fler läsare desto bättre.)

Bild snodd från Gazet

11 kommentarer:

Sofie sa...

Vad roligt att du är med i den samlingen! (Jag måste erkänna att jag bara läst just din bok i högen, men hört talas om de andra.)

Hanna Lans sa...

Jag noterar att det endast är jag som inte skrivit att jag är författare s-l-a-s-h något annat ... Inte bra Hanna, inte bra. Positiva affirmationer kan bara vara bra i det här läget. ;)

Hannasominteorkarloggain sa...

Förresten heter fotografen som tagit bilden på mig Johan Gustavsson, jag vet inte varför det fallít bort. :(

Duktiga Tjejen sa...

Så jäkla snyggt foto på dig! (sagt det förr). Regerade oxå på att det inte stod författare på dig... För det är du ju. Och wow, en till roman i vår, det visste jag inte ens! Inte att det blir gala oxå, hurra! Jag är gärna med och organiserar. Om hälsan och ni tillåter, förståss. Ser fram emot att träffa dig IRL!!

Duktiga Tjejen sa...

ReAgerade :)

Anneli Stålberg sa...

Härligt, grattis!!

Hanna Lans sa...

Jag läste precis något väldigt bra i tidningen Skriva. Eftersom det är så mycket snack om när man kan kalla sig författare? Många hävdar att det är när man gett ut två böcker och kan vara med i Författarförbundet. Andra att man måste vara utgiven av ett etablerat förlag. Men så läste jag: För att kalla sig författare ska man ha nått ut till en läsekrets. Oavsett hur många den består av, eller om man gett ut boken på eget förlag. Jag tyckte att det var så himla bra och så himla rätt!

Joanna Björkqvist sa...

Hanna: Bra defintion på författare! Och så kul att läsa om dig! Du lanserar dessutom Egenutgivarna supersnyggt! Heja, heja!

Hanna Lans sa...

Jag tyckte också att jag fick in det snyggt. :)

Duktiga Tjejen sa...

Bra, då har vi definition för författare. DU ÄR FÖRFATTARE! I allra högsta grad! :)

Hanna Lans sa...

Hanna Lans-författarinna! :)