onsdag 11 januari 2012

Trivs

Jag trivs så himla bra med mitt jobb! Med arbetsuppgifterna, med kollegorna och med cheferna. Och med att ha så mycket att göra. Underbart, jag avskyr att vara overksam. Och så får jag det bevisat ännu en gång; att har man mycket att göra, så får man mycket gjort. :)

7 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Så underbart! Exakt så ska det vara! Hoppas jag oxå hittar det...

Joanna Björkqvist sa...

Visst är det så! Min man brukar säga att det kan ta en hel dag att posta ett brev om man inte har något annat för sig... Klok poäng...

Sofie sa...

Jag trivs ganska så bra på mitt jobb också, framförallt för arbetskamraterna. Det är skönt att höra att det inte är negativt överallt!

Frida Åberg sa...

Good for you! Visst är det bra att ha lite saker på gång, annars blir man lätt handlingsförlamad. Och så skönt det är att komma hem efter ett gott dagsverke!

Hanna sa...

DT: Om ungefär nio månader tror jag att du också trivs med ditt jobb. ;)

Alla: Det är verkligen härligt att ha mycket att göra och att göra det!

mockapocka sa...

Låter härligt. Jag kan ha svårt att hitta balansen ibland. Har ett ganska stort behov av utmaningar och förändring (vilket automatiskt genererar mycket arbete)samtidigt som det heller inte får bli för mycket jobb/stress/utmaning. Så jag balanserar på lina...uttråkad/utarbetad/uttråkad/utarbetad. Har dock insett att det beror mycket på arbetsgraden om utmaningarna ska komma mig till godo. Just nu arbetar jag deltid och klarar dem på ett helt annat sätt än när jag jobbar heltid (eller mer). Ska fortsätta så så länge det går.

Hanna sa...

Vi låter ganska lika, Mockapocka. Jag blir också lätt uttråkad, det är ett stort skäl till varför jag gillar det här jobbet. Ingen dag är den andra lik. Däremot finns väl risken att jag kommer att jobba för mycket och hårt, men jag tror att jag har koll på balansen den här gången. Dessutom har jag folk omkring mig som kommer att dra i bromsen om jag går överstyr. :)