onsdag 11 januari 2012

Hår

Jag låter mitt hår växa ut. Japp, nu ska det bli långt. Just nu är det i den allra fulaste fasen. Jag ser ut som en grå Plupp. Kanske borde jag färga det blått? Då ser jag i alla fall rolig ut. Just nu ser jag tråkig ut. T r å k i g  I tell you. Så svänger jag inom people.com och ser en übersöt Michelle Williams. Oh, vad svårt det är att se snygga korta frisyrer i det här läget ... Klippa? Låta växa ut? Klippa? Växa ut?

10 kommentarer:

Anneli sa...

Supersnyggt! Men jag skulle aldrig kunna ha en sådan frisyr. Tyvärr!

Camilla sa...

jag har akktid velat emellan att ha kort och längre frisyr men nu har jag hittat den ideal-frisyr: asymmerskt dvs ena sida kort och sen andra sidan lite längre därefter tvekar jag inte! Perfa för mig!

Det är i af snygg frilla på kortet men inte alla passar i det!

Duktiga Tjejen sa...

Spännande att spara ut, älskar långt hår. Kanske för att mitt aldrig blir långt... Inte längre än till axlarna. Igår var det plötsligt bara till öronen. Nästa dag är det nedanför axlarna.

Iallafall: Kan man då långt hår; spara för fan! Försöker få Monki att spara långt oxå (han hade låååångt första gången vi sågs, men minns honom knappt) och puertoricanen hade lååångt.

Vad jag vill ha sagt är: Långt hår åt folket! Killar som tjejer.

Joanna Björkqvist sa...

Hon är riktig snygg i kort hår, den där Williams och det det jag ju att du också är...

När jag klippte mig näst senast ville jag spara lite på längden, men blev aldrig nöjd, så senast rök 15 cm och då sa min frisör:

- Det är många i din ålder som vill testa att ha längre hår en sista gång innan det klipps av för gott.

Suck. Jag kände mig genast gammal.

mamman sa...

Byt frisör Joanna! Har läst din bok, hög igenkänningsfaktor, fin o rörande:)

mockapocka sa...

Det ständiga dilemmat fast för mig är det tvärtom. Har långt (och har nästan alltid haft det) men någon enstaka gång ibland känner jag att jag är modig nog att klippa (ganska) kort. Precis då brukar jag se en bild på något ursnyggt långt hårsvall...så då toppar jag bara och lägger i någon färg. Jag blir rätt trött på mig själv. Har haft samma frisyr for ever. Å andra sidan trivs jag i långt. Känner mig bara så tjatig...

Hanna sa...

Jag har alltid tyckt bäst om kort hår eller inget hår. Men nu börjar jag ändra mig. Långt hår kan ju vara riktigt snyggt. Men det här mesfesiga jag har nu är bara sorgligt fult.

Anonym sa...

Hon såg riktigt bra ut i sin superkorta frisyr. Vad man själv trivs bäst med brukar ju variera från tid till annan, eller hur? :-)

Joanna Björkqvist sa...

Bra tips, mamman! ;)

Vad kul att du läst min bok och tusen tack för dina fina ord! Så glad jag blir!

Hanna sa...

Helena: Ja, det brukar variera med tiden. Fast överlag har jag alltid tyckt bättre om kort hår. Men allraallra sämst tycker jag om det jag har nu. Usch, härda ut!