fredag 19 augusti 2011

Fredagsmys

Popcorn inhandlat och ev. finns det lite vin och saft. Men inte visas det något dugligt på TV inte. Vi får väl göra på det gamla goda sättet och spela spel istället.

För övrigt hajade jag till över rubriken att Depardieu kissat mitt i en flygplanskabin. Jag såg framför mig hur han stått i mittgången och skvätt till höger och vänster framför medpassagerarna. Så var nu inte fallet. Man ska inte lita på första intrycket vad gäller media. Ibland undrar jag varför vi överhuvudtaget har offentlig media om de bara tänker på att göra rubriker så snaskiga som möjligt och inte återge historier på ett sansat sätt. Är det fler än jag som är oerhört trött på sensationspressen? (Dagspressen är bättre, men vill ju också skapa rubriker.)

6 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

JA! Väntar nu (lagom sarkastiskt) på KAOSSTORMEN som Aftonbladet lovat.

Sofie sa...

Jag håller med, men njuter ändå av skvaller då och då. (Men skäms för det.)

camillos sa...

Nu har jag läst båda artiklarna om den kissande fransosen och jag tycker bara synd om honom. Han erbjöd sig ju att städa och killen har ju prostataproblem.
Själv glömmer jag aldrig när min son som då var tre år kissade ner sig i en flygplansstol för att han inte heller fick lov att använda toaletten. Han hann somna i stolen innan man fick använda toaletterna och då kissade han ner sig i sömnen. Ganska förnedrande när man faktiskt slutat med blöja för länge sedan! Kan man inte hålla sig så kan man inte. En annan kanske kan hålla sig lite längre med har man prostataproblem eller är en treåring kanske man inte kan hålla sig så länge.

:(

Anneli Stålberg sa...

Skvaller, vem behöver det? Allt för många verkar det som. Vi tittar på Shaggy Dog på tv4+, lite kul faktiskt :)

Duktiga Tjejen sa...

Ja jösses, allt handlar om pengar och försäljningssiffror och alla olika medier trissar upp varandra. Jag läser dock aldrig Aftonbladet osv, blir bara irriterad.

Hanna Lans sa...

Om det är turbulens så förstår man ju att man inte får använda toaletterna, men är man tre år, eller har prostataproblem, så måste det lösas på något sätt ändå. Tycker Depardieu verkar ha gjort det bästa av situationen.

Jag läser Expressen varje morgon för att de ofta är bäst uppdaterade. Men man får försöka blunda för det allra värsta ...