onsdag 10 augusti 2011

Att räcka till

Jag har nytt jobb med alla nya utmaningar som det innebär. Jag har pedagoger som behöver kunna förlita sig på mig. Jag har chefer som behöver kunna göra detsamma. Det är utmanande och så oerhört givande och roligt! Mitt uppe i detta försöker jag också finnas till för en väninna som har det jobbigare än någon människa ska behöva ha det. Efter arbetsdagens slut blir det långa samtal där jag behöver uppbåda all kraft jag har för att komma ihåg lagstiftning, vara pedagogisk och komma med goda råd. Och då menar jag inte slentrianråd, jag menar livsavgörande råd. Kanske inte så konstigt att jag känner mig lite urblåst. Kanske blir det sängen för mig redan nu ...

10 kommentarer:

Maria M sa...

Om nån klarar det så är det du fina Hanna!
Styrkekramar!

en annan sa...

Åh, vila också, redan nu! Vänta inte med att börja planera in din egen vila till "sen". Sen har man skaffat sig obrytbara vanor av tillgänglighet och då blir det läbbigt! :-)

Men det låter rätt så jäkla härligt ändå, att ta en pop-corn-tur sådär, ibland i alla fall! :-)

Hanna Lans sa...

Maria: Söta du, tack för styrkekramarna!

En Annan: Ja, jag ska ta det a wee bit lugnare bestämde jag mig för igår. Man ska räcka till länge!

en annan sa...

Klokt! :-) Hoppas huvudvärken lättar! :-)

mockapocka sa...

Arbetar du som förskolechef?? Det vill jag höra mer om i så fall. Blir väldigt nyfiken. I vilken stadsdel?

Hanna Lans sa...

En Anna: Den lättade!

Mockapocka: Det är en enskild förskola i Kungsbacka. Men att blogga om det känns inte bra, så mer info än såhär blir det nog inte. Men kommer du till bloggträffar och annat så är det en annan femma. ;)

mockapocka sa...

Bestämde ni datum för någon ny träff på förra bloggfikat?

Hanna Lans sa...

Nej, det gjorde vi tyvärr inte. NYC-mamman åker ju ifrån oss snart. :(

mockapocka sa...

Det var så himla tråkigt att jag missade träffen. Jag hade verkligen sett fram emot att få träffa er. Men jag blir helt "landetfierad" när jag är där. Vill bara vara där och ingen annanstans. Har inget behov av civilisation på något sätt. Inget vidare nätverk har vi där heller så jag är off på alla sätt. Det är väldigt skönt men det blir att man missar ett och annat...
När åker NYC-mamman? Jag har lediga dagar och kan ses dagtid ibland. Fast du kanske arbetar heltid nu förstås?

Hanna Lans sa...

NYC-mamman åker till Sthlm om en vecka och reser därifrån den 26e har jag för mig. Jag arbetar bara deltid, så vissa dagar kan jag ses även dagtid. Hör av dig till NYC-mamman och se om det går att dra ihop något, så hänger jag på!