fredag 27 maj 2011

Vadå sandstrand?

Varför har jag en sandstrand som bakgrund på bloggen? Har jag alltid haft det hos er andra? På min dator hemma har jag endast en helt lila bakgrund ...

12 kommentarer:

NEWYORKMAMMAN sa...

japp, alltid sandstrand. den är fin, bakgrunden. trodde du hade lagt upp den själv och fixat och donat. jag var mäkta imponerad men nu har jag pladaskat ner på jorden igen!

Ninas skrivarlya sa...

Jupp, alltid en strand. Tycker den är så rogivande att se på. :)

Desirée sa...

Haha... ja!

Hanna Lans sa...

Men vad tusan?? På hemdatorn och min laptop, oavsett var jag kopplar upp mig, så är det helt lila över hela skärmen. Har jag gått omkring i sex månader med en sandstrand...? Nänä, så harmonisk är jag inte. Måste hitta annan bakgrund. Eller kanske är det dags för mig att skaffa den där egna webbplatsen jag funderat på.

Marie A sa...

Ja, alltid en sandstrand som får en dromma till semestern =)

Maria Engelwinge sa...

Jag ser bara lila... Vad märkligt. Kanske beror på vilken version av explorer man har (jag har 7 på lappan). Ska kolla på den stationära när maken flyttat sig, där har vi 9.

Anneli Stålberg sa...

Spooky, men den är väldigt fin :)

Hanna Lans sa...

Maria: Ja, kanske att det beror på det? Jag sitter oftast vid en gammal dator och min laptop har också ett gammalt program. Men ändå konstigt att det är en sådan skillnad. Bild eller inte bild är ju liksom svart eller vitt...

Den besatta sa...

Hos mig är du lila!

Hanna Lans sa...

Jag vågar inte ändra. Hos mig är jag lila på båda datorerna, hos andra har jag en sandstrand. Om jag ändrar och det ser ut som en blå bakgrund här hemma kanske det är bild på något oanständigt hos er andra... Nej, jag behåller som det är ett tag till.

camillos sa...

När jag läser din blogg på min PC är det lila, när jag läser från min iPod ser jag stranden. Jag tror att det kan ha med Apple att göra. Världen blir helt enkelt lite vackrare om man använder Mac?? ;)

Hanna Lans sa...

Men vi har lila både på pc och mac... Fast jag håller med, det emsta blir vackrare på mac. :)