lördag 21 maj 2011

Färger i min trädgård

Nu ska vi se, kan man göra collage rakt i inlägget, eller krävs det ett bildhanteringsprogram? Jag testar.Nähä, det gick inte. Hur lägger man bilderna bredvid varandra då? Går inte det heller? Jag är trött på att bara kunna lägga in bilder i en storlek och inte kunna rotera eller nå't skoj. Något förslag?
Jaha, nu har jag lyckats flytta bilderna lite. Yttepyttelite. One small step for mankind, one big step for Hanna.

10 kommentarer:

Hanna-desperat nu sa...

Men alltså, Picasa borde väl fungera? Men då måste jag först ha publicerat bilderna på bloggen? Det verkar ju helskumt. HUR GÖR JAG??

Carola sa...

jag får dem åtminstone bredvid varandra på detta sätt: klicka på bilden när du håller på med inlägget, kommer en massa text då med bland annat, flytta bilden till höger, vänster, mitten, klicka där, sen om du vill ha text under bilden finns det oxå

Hanna Lans sa...

Tackar, ska pröva det nästa gång!

Monika Häägg sa...

Tack för det, säger jag också! Klicka på bilden har jag inte provat. Det skall jag göra nästa gång!

Marie A sa...

Fina Aklejor, jag har pinnar kvar efter rådjurens framfart! Dom har inte fattat att de är giftiga och hur mätt blir dom på en blomknopp??
Är så trött på dessa j-vl rådjursstekar som springer omkring och förstör det som jag försöker och göra fint!!

Hanna Lans sa...

Det verkar som om (pepparpeppar) rådjuren inte ränner lika mycket i vår trädgård sedan hundarna kom in i bilden. Kanske något för dig Marie?

Marie A sa...

Ja det har stått på önskelistan länge...sedan jag var typ 5 år. Men han jag delar mitt liv med är allergisk mot häst, katt och hund och säkert något mer. Jag och dottern längtar efter ovantående djur hela tiden. Men utan honom så hade jag ju inte haft mina goa barn! Men jag kan ju låna dina hundar så kan dom få gå och dofta av sig ;-)

Hanna Lans sa...

Marie: Vid tillfälle tar vi och kammar lurvbollarna så får du hundhår att hänga upp på utsatta ställen. Det kanske hjälper?

NEWYORKMAMMAN sa...

Fina bilder!
Lägga upp bilder här sucks! säger jag bara. Jag blir vansinnig när jag försöker mig på lite finess och piff. Det går inte!!

Hannasominteorkarloggainigen sa...

Bajsan: Nu har jag hört med andra som har blogspot också och tydligen måste man ha ett separat bildhanteringsprogram. Typ Photoshop. Fast Picasa borde gå också. Inte för att jag får någon fason på bilderna ändå, men det var så oerhört länge sedan jag använde dessa program så de ser annorlunda ut nu. Lär nytt, lär om?