onsdag 30 november 2011

Förväntan

Imorgon smäller det. Första luckan!


- Du är en dum mamma om du inte fyller den med något! Det vill jag ju inte vara, så jag fyllde den med Lego, pengar och godis.

7 kommentarer:

Pockethexan sa...

Tänk vad långt man kommer med hot...<;p
Fast vi ska inte säga något för här i den här familjen tvingar vi på våra "små" pkt i deras julkalender som är av den broderade sorten o då behövs det att man slår in små pkt som man sen hänger upp. Men här är det maken o jag som tar sista chansen att får göra kalender eftersom efter nyår flyttar nr. 2 till egen lgh o nr. har berättat att hon flyttar när hon har tagigt studenten i sommar så därför ska här julpysslas o göras små pkt eftersom man alltid behöver suddgummi o hårspännen för att inte tala om de klassiska Kindereggen som går ned fast man e stor!

Kramis från Pockethexan som säger -Njut så länge det varar för det går alldeles för fort!

Sofie sa...

Vilken fin adventskalender!

Anneli Stålberg sa...

Jag måste fixa barnen presentkalender i kväll. Kanske borde jag börja nu :)

Hanna Lans sa...

Jag njuter nästan lika mycket som sonen av kalendern. :) Däremot är luckorna så små att inte vad som helst får plats, därav pengar i år.

Joanna Björkqvist sa...

Här har det också smällt idag! :)

NEWYORKMAMMAN sa...

Vad är detta för en underbar liten skapelse? Jag kan inte se, är det en sådan där "pop-up" sak eller är det en riktig "pjäs"? Jag, jag kan inte uttrycka mig!! Förstår du vad jag menar?
Annars är jag helt otroligt mycket emot presentkalendrar. Men små legobitar, godisar och pengar kan jag gå med på. Kram!

Hanna Lans sa...

NYC-mamman: COSCO! Jag tog med den från USA. Den är i trä och ahr fina små luckor på framsidan. Jag såg samma serie i Gama Stan i Stockholm tidigare i höstas. Där kostade de nästan 2000 kr. HAHAHA, ä-l-s-k-a-r COSCO!