tisdag 29 november 2011

Morgonen

Hur kul är det att vakna 7.30 och först då komma ihåg att sonen har utflykt idag? Att inse att det bara finns torrt bröd hemma? Inte ens en ynka Risi-frutti hade vi. Eller yoghurt. Att steka pannkakor utan kaffe i kroppen var inte kul. Men det gick. Först nu kan jag hoppa in i duschen. Så ska hundarna promeneras. Jag blir 1,5 timme sen idag till allt jag hade tänkt. Och nu bloggar jag om det så där gick det tre minuter till. So long!

7 kommentarer:

Lovable sa...

Åh, det är en sån där dag då alla som börjar dagen med meditation och putsandet av glorior bara kan dra åt skogen! Här har det varit hund-natt, det innebär två stora gula, lurviga hundar PÅ mig. Lite sömn och mycket päls kan man säga. Låång promenad imorse för att de små liven nu ska vara supermotionerade och kunna få sova och ta igen sig lite. Själv dricker jag kaffe. I hink. Så. Happy Tuesday!

Duktiga Tjejen sa...

Ooh vilken stressig morgon. Själv gick jag upp kl06 för att hänga på låset till simhallen kl.07 och så kom ingen och öppnade! Skulle köpa kort. Var där dan innan oxå, stängt då med. Det skulle vara öppet imorse alltså. Grrr.

Ps. Har slutat dricka kaffe. Blev sugen på en imorse i rena rama irritationen. Hoppas dagen blev bättre?

Anneli Stålberg sa...

Åh, det där känner jag igen allt för väl :)

Hanna Lans sa...

Jag ringde ett samtal från bilen och när vederbörande svarade var jag tvungen att ta ett djuuupt andetag för att kunna prata. Det där med att andas när allt kör ihop sig, någon borde uppfinna något slags alarm för det. Görfarligt att glömma att andas ju!

Västgötskan sa...

Blogga är ju VIKTIGT! ;-)

Hanna Lans sa...

Jätteviktigt faktiskt. Nästan livsviktigt. :)

mockapocka sa...

Den typen av morgon-no-flow gör ändå att man uppskattar de där andra i-och-för-sig-jobbiga-och tråkiga-men-ändå-någotsånär-därgliga morgnar man har.