tisdag 8 november 2011

På krigsstigen

Vissa behöver passa sig idag, jag är inte glad ...

9 kommentarer:

Sofie sa...

Usch då, hoppas att det snart känns bättre!

Duktiga Tjejen sa...

Vad har hänt vad har hänt vad har hänt?

Anneli Stålberg sa...

Men i morgon är en annan dag :)

Hanna Lans sa...

Människor som förlorar sin professionalitet för att de blir skrämda av en särskild person. Om man blir rädd så kan man ju alltid gömma sig bakom sin yrkesroll menar jag, då agerar man rätt. Men så fort man går utanför sin yrkesroll och agerar på rädsla, då kommer andra personer i kläm och det är aldrig rätt. Det är ok att bli rädd eller känna obehag inför människor som hotar och beter sig illa, men det är INTE ok att gå denne person tillmötes pga av detta. Då kommer små oskyldiga barn i kläm.

Duktiga Tjejen sa...

Har missat mycket känner jag... Och att barn komme i kläm fullkomligt AVSKYR jag!

Joanna Björkqvist sa...

Håller helt med dig, Hanna! Ibland kan det vara riktigt skönt att ha sin yrkesroll att luta sig mot tycker jag. Då är det liksom nästan inte JAG som gör det jag gör, utan den som har ett visst uppdrag. Detta har jag använt mig av både som journalist och som lärare - två väldigt tydliga roller att ta....

Hanna Lans sa...

DT: Du har ju läst min bok, så inte har du missat något inte. Tänk bara att det mesta i den inte slutade i och med att boken tog slut, utan fortfarande rullar på, så förstår du hur min vardag ofta ter sig.

Joanna: Jag blir alltid så förvånad över folk som INTE gömmer sig bakom sin yrkesroll när de blir rädda för någon. Varför reagera som privatperson?

vally sa...

Ante mej att det var något som "rullade på", annars hade du nog inte skrivit så. Jag har kanske helt fel.

Hanna Lans sa...

Jadu, Vally ... Det här kommer aldrig att ta slut.