tisdag 28 februari 2012

U.a.

Min första bil klarade sin första besiktning galant! Jag blev nästan tårögd, min duktiga lilla bil.

F.ö. avskyr jag Försäkringskassan så innerligt att jag nästan struntar i ersättning. Jag misstänker att det är precis det deras taktik går ut på. Att vara så besvärliga och irrationella som möjligt, så ger vi små enkla människor upp och låter ersättningen tillfalla staten istället. Morr!

Såg ett halvt avsnitt av Får vi följa med igår. Det var ett halvt avsnitt för mycket. Vem bestämmer vilka programidéer som ska genomföras egentligen?

Saknar Newyorkmamman, vart har du tagit vägen?

6 kommentarer:

Sofie sa...

Jag har inte ens sett en enda minut av f&f. Tydligen har jag inte missat något.

Duktiga Tjejen sa...

Jag kommer ju ha mycket kontakt med försäkringskassan framöver. Har aldrig behövt ha med dem att göra innan. Först nu för sjukskrivningen (har inte hört ett ljud från dem, skickade papper i januari) och sedan när ungen kommer. Jag bävar verkligen för det. Har hört från ALLA hur krångligt det är! Lycka till...

Hanna sa...

Sofie: Nej, du missade verkligen inget!

DT: Om du har tur så har vissa av reglerna ändrats tills det är dags för dig. Annars: Välkommen till den underbara världen där inget är rationellt och inget är enkelt.

mamman sa...

Får en äldre dam bara säga att jag lovar, det var i n t e bättre förr, vare sig med FK eller AF (alltså kan vi inte skylla på sittande regering)

vally sa...

Tror inte grabbarna F har mer att tillföra. De har gått varvet.

Hanna sa...

Mamman: Jag tror inte någon menar att det var bättre förr. Det är bara inte bra nu. Det kan bli bättre. Det jobbigaste nu är sådant som var likadant förr.

Vally: Kanske är jag lite trög, men vem är grabbarna F?