fredag 17 februari 2012

Den känslan

1. Hund har nästan ihjäl grannhunden.
2. Hund äter upp mattes smörgås.
3. Hund slickar i sig mattes thé.
4. Hund skäller på allt som låter.
5. Sa jag att hund skäller på allt som låter ...?
6. Just det, hund skäller.
7. Matte skäller.
8. Matte sur.

9 kommentarer:

Joanna Björkqvist sa...

Akvariefiskar är trevliga och tysta husdjur. På Alla hjärtans dag fick vi dessutom tre söta yngel. Matte slipper skälla. Matte glad.

Anne Jonsson sa...

Oj vilken morgon...du vaknade till ordentligt antar jag??
Stackare. Vi har också hundar men de vill komma upp i sängen på morgonen och så ligger de där och snusar en timme till...den timmen då jag är klarvaken och ligger och planerar mn bok. Alla sover utom jag och min hjärna är pigg och alert och planerar manuset för fullt...trevliga mornar..
Hoppas dagen fortsätter lugnare för dig.

Duktiga Tjejen sa...

Och min grannes hund skäller och ylar KONSTANT sedan en dryg timme. Jag är så trött på schizofrena grannen.

Lovable sa...

Ha, ha! Jag kan lägga till; hund snyter sig i mattes örngott och brummar därefter i mattes öra för att denne skall stiga upp! Hundliv är helt galet men fantastiskt kul!

Hanna sa...

Joanna: Alldeles för gos-ovänliga dock. :)

Anne: En snusande hund i sängen är helt ok, dessa är dock på tok för varma av sig för att ligga där.

DT: Jättetrist, just nu när du behöver lugn dessutom. :(

Lovable: Ingen dag är den andra lik och man har alltid promenadsällskap.

NepTunusKomPis sa...

Ja går i hundtankar, och tänker inte låta mig skrämmas av vissa ord här. Det blir min första hund och jag tror att det blir till våren jag välkomnar den. Kollar på olika raser nu. Labbe och cavalier king charles spanniel är de jag hittills tycker passa mig bäst. Alla säger att det binder upp en så mycket, men visst är det värt det?

Hanna sa...

NTKP: Jag har vuxit upp med bland annat en cavalier king charles. En ljuuuvlig hundras, men ack så många medfödda fel de har. Oerhört intelligent hund, det kanske de inte ser ut att vara, men så är det. Men: Hjärtfel och annan skit gör att medelåldern är 8 år och veterinärräkningen brukar bli hög.

Jag har Keeshond nu. Innan vi bestämde ras, så gjorde vi några tester på nätet. Jag ville ha samma kvaliteter som en cavalier, men utan alla sjukdomar. Då hamnade vi på Kees. Också en underbar hundras, men mer självständig, så det blir inte jättemycket gos. De har dock gott humör, busar och är lättlärda. Bra storlek också, jag kan tycka att labbar är lite för stora. Det är bra om man kan bära sin hund om det händer något.

Sedär, en massa åsikter från mig. :)

camillos sa...

När jag var tonåring hade vi en cocker spaniel som var ljuvlig men han skällde alltid på folk som hälsade på och om de därför inte ville klappa honom så blev han ledsen. Han skällde (och hoppade) bara för att han var så glad.
Han skrämde faktiskt bort en livs levande biltjuv en gång. Jag och mamma såg tjuven genom köksfönstret och när vår hund började skälla mot ytterdörren stack tjuven och bilen blev orörd. Tänk om tjuven vetat vilken snäll hund vi hade...
=)

Hanna sa...

Det var en inbrottsvåg i området jag väste upp i en gång. Tjuvarna gick in i alla hus men lät bli dem där det fanns hund. Oavsett om hunden är snäll eller inte, så är ju risken för upptäckt större om en vovve står och gapar på en. :)