måndag 23 april 2012

Något för en surpuppa

Nämen, jag hittade en länk som tydligen ska göra att man kan fixa tillbaka sin gamla Blogger! Ska pröva direkt efter Alcatraz. Här: http://fixa-din.blogspot.se/2012/02/tillbaka-till-gamla-granssnittet-del-2.html

8 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

wow, jag märkte idag att allt var nytt. I HATE IT! Bakåtsträvare. Måste testa din länk.

Desirée sa...

Pust och stånk ...

NEWYORKMAMMAN sa...

Men vad ar det med din blogg som ar sa krangligt?

Hannasominteorkarloggain sa...

NYC-mamman: Det är när man ska skriva och publicera ett inlägg. Har inte din blogger ändrats?

DT: Har du prövat? Jag orkar inte idag.

Joanna Björkqvist sa...

Jag förstår inte heller vad som är nytt... Jag bytte till det nya gränssnittet för minst ett halvår sedan, troligen mer. Är det DET ni menar nu? Jag byter alltid direkt när det kommer något nytt för jag vill inte bli överrumplad när jag inte är beredd... ;)

Maria Engelwinge sa...

Hanna, jag tror att det har att göra med kompatibilitet. Att man har rätt webbläsare, rätt windowsversion och rätt årgång på datorn. Jag vet egentligen inte alls vad jag pratar om så feel free att skratta om nåt av det jag skrev är samma saker eller helt uppåt väggarna;).

Men prova att blogga nån annanstans ett tag utan att radera den här bloggen för det. Du märker rätt snart om du tappar läsare eller ökar antalet besök. Själv har jag runt hundra besök en bra dag på blogspot och på passagen ibland flera tusen.

Jag är supernöjd just nu med mitt beslut att byta portal. Tekniken är till för att underlätta, inte skapa irritation och frustration.
För övrigt är jag klar med ditt födelsedagskort och skickar det i morgon. Det var SÅ roligt att göra!
Pusselismask!

Hanna Lans sa...

Joanna: Jag hoppas alltid in i det sista att de ska glömma av att ändra för mig ...

Maria: Åh, jag ser fram emot posten alltså! (Och nej, jag förstod inte ett ord av kompabilitet etc, men det var säkert halt korrekt skrivet ...)

Maria Engelwinge sa...

Haha, bra då är vi två, men det lät ju tjusigt;).