söndag 22 april 2012

Nä, nu flyttar jag

Men alltså, sitter vid min nya dator som har snabbt och elegant internet och Chrome fungerar felfritt. Men inte tusan är blogger mer användarvänligt för det. Statistiken, vart tog den vägen? Varför hittar jag inte "redigera inlägg", svara på kommentarer, vart hamnade det?

Maria: Vi gör slag i saken och flyttar tillsammans! Ska försöka lära mig Wordpress under dagen. Måste deklarera lite först bara. En petitess som jag blir klar med inom en timme. Eller inte ...

8 kommentarer:

Perny sa...

Blogg.se finns ju också och andra, tror, efter det jag just skrivit om, att wordress inte är det optimala valet :) men nu kan jag (förhoppningsvis) kunna kommentera hos dig i alla fall

Maria Engelwinge sa...

Vi kör! Säg till när du är redo. Vart vill du flytta förresten? Blogg.se är inget för mig kan jag säga direkt, fjortisställe. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig passagen igen, mest för att man får så inihelsike många läsare där.Och kommentarer. Wp är bra men man får inte fler läsare. Och så måste vi ju inte välja samma ställe heller;).

Perny sa...

Ja, så kan det nog vara Maria, att blogg.se är ett fjortisställe. Jag har inte någon erfarenhet av den men just när jag gnällde över wp så sa någon att den var ett alternativ. Vad är det som gör att ni flyr från blogger? Får väl hinna läsa ikapp helt enkelt, har ju lagt all min tid på huset och jobbet på sistone så jag har väl missat en massa.

Hanna Lans sa...

Perny: Bloggar inte du på Blogspot? Jag blir galet irriterad på att de ändrat inställningarna för när man skriver ett inlägg. Det mesta handlar säkert om att få rutin på detta också, men jag avskyr att inte själv få välja. Jag tycker inte att det är bra upplagt, varken logiskt eller tilltalande. Bloggen i sig ser ju dock fortfarande likadan ut.

Mångmamma sa...

Jag börjar hitta bland funktionerna men det är verkligen inte logiskt!
Att inte välja själv är extremt irriterande!

Duktiga Tjejen sa...

Jag skaffade en blogg på wordpress i oktober, men fattar NADA!! Ska börja använda den mer när min bok kommer. Den kretsar bara kring den.

Hanna Lans sa...

Det som gör att jag tänkte välja WP är för att lättare kunna använda mitt eget namn som domän. Men det kanske man kan på Passagen och andra ställen också?

Perny sa...

Jag har blogspot men jag bloggar nästan bara från mobilen eftersom jag i stort sett inte hinner göra det här hemma längre. Jag märkte igår att det såg helt annorlunda ut när jag skulle blogga från datorn, var tvungen att gå tillbaka till bloggen och prova igen för jag trodde det blivit fel. Jag har inte reflekterat över skillnaderna
så vi får se om jag också sliter mitt hår senare.