HANNA LANS om författandet, betraktandet och andra livsnödvändigheter
Fast det ser gott ut!
Jag håller med Sofie, hur smakade det då?
Ser fint ut. vad är det för något? :)
Alltså, vårrullar ÄR ju gott, men så himla mycket att skära och fixa innan. Nej, det blir inte värt det i slutänden.Fresh Springrolls med dipsås gjord på vinäter, soja, sesamolja, ingefära, vitlök, socker och chili.Springrolls med glasnudlar, avokado, sallad, lök och olika färska kryddor.
Just det, i såsen var det vitlök också och i rullarna var det även räkor.Men man kan ha nästan vad som helst i. Bara kryddorna och dipsåsen är goda. Men som sagt, mycket arbete för lite mat.
Kom på att det ju även är räkor i rullarna och vitlök i såsen.Eftersom jag har en massa rispapper kvar, kommer jag försöka på nytt. Kanske med marinerad kyckling i och sedan fritera dem?
Skicka en kommentar
6 kommentarer:
Fast det ser gott ut!
Jag håller med Sofie, hur smakade det då?
Ser fint ut. vad är det för något? :)
Alltså, vårrullar ÄR ju gott, men så himla mycket att skära och fixa innan. Nej, det blir inte värt det i slutänden.
Fresh Springrolls med dipsås gjord på vinäter, soja, sesamolja, ingefära, vitlök, socker och chili.
Springrolls med glasnudlar, avokado, sallad, lök och olika färska kryddor.
Just det, i såsen var det vitlök också och i rullarna var det även räkor.
Men man kan ha nästan vad som helst i. Bara kryddorna och dipsåsen är goda. Men som sagt, mycket arbete för lite mat.
Kom på att det ju även är räkor i rullarna och vitlök i såsen.
Eftersom jag har en massa rispapper kvar, kommer jag försöka på nytt. Kanske med marinerad kyckling i och sedan fritera dem?
Skicka en kommentar