söndag 11 november 2012

Norrfjärden Ljungsbro Vittaryd

Jag hade helt glömt bort att läsarna i Allas nr 40 kunde tävla om tre exemplar av min debutroman. Gick in och tittade på vinstlistan och jovisst, tre lyckliga vinnare. En ännu lyckligare författarinna, tänk att någon ville tävla om just min bok. :) Numera finns den alltså även i Norrfjärden, Ljungsbro och Vittaryd!

8 kommentarer:

mamman sa...

GRATTIS!
Till både dig o de som blev de lyckliga vinnarna :)

MalinC sa...

Kul!
Såg förresten att de citerat dig i " Tidningen Hisingen" . Trevligt att få dyka upp lite här och där... : )

Hanna Lans sa...

Tackar!

Malin: Är jag citerad i Tidningen Hisingen? Vad otippat, vad har jag sagt då?

Hannasominteorkarloggain sa...

Nu kom jag på, jag bloggar ju för tidningen Sydväst, kan det vara därifrån som citatet är taget?

Carita Liljendahl sa...

Har inte varit inne här på ett tag men ser att du har din andra bok på gång! Vad handlar den om, när tror du den kommer ut? På eget förlag eller...?

Hanna Lans sa...

Hej Carita! Jag har ännu inte bestäm mig för hur jag ska göra. Kanske att jag skickar iväg till andra förlag först, annars ger jag ut själv. Har just artat eget förlag, då behövs det böcker att ge ut också. :) Hur går det för dig?

Carita Liljendahl sa...

Min tredje bok i serien om Adrian kom ut 25 september och den fjärde är på gång, men det dröjer nog minst ett år eller mer innan den är klar :-)

Hanna Lans sa...

Vad kul! Undrar om jag kan beställa på svenska bibliotek så att de köper in. Ska försöka komma ihåg till nästa gång jag har ett ärende dit. (Jag ääälskar när biblioteken köper in.)