lördag 3 november 2012

Sympatisera

Som jag ojar mig över mitt redigerande. Man skulle ju kunna tro att det handlar om något stort, tungt och superviktigt. Tre sidor om dagen i en månad, hur in i h-ete j-la svårt kan det vara egentligen ...

Så jag läser bloggar. Och hamnade på ett bra inlägg om huvudpersoners karaktär. Men så fastnar jag på det här med att läsaren måste känna sympati för huvudpersonen. Ehum ... Min huvudperson är dum. Inget trevlig alls. Jag tror inte att läsaren sympatiserar med honom. På något plan.

Nu ska jag inte ta det här som ett skäl för att ge upp. Jag tar det som ett skäl till att titta igenom redigerandet med flera andra par glasögon än dem jag hade bestämt mig för.

Ska bara googla lite bilder på Wentworth Miller först.


Sådär. Nu kan jag fortsätta att redigera.

Uppdatering: Alltså, det här med darlings. Som man ska döda. Jag hittade ju en massa herregud häromdagen. Nu hittade jag fem explodera och fyra sprängas på bara två sidor. *Lutar huvudet mot händerna och gråter en skvätt*

5 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Såja, såja. Inte gråta nu. Titta lite på Wentworth så går det över. :D

Allvarligt, jag skriver väldigt mycket "ju" och "så" i mina texter och måste hela tiden tänka på det. Kanske lite mr Miller kan råda bot på det. Heh... ;)

malin r a sa...

Döda hälften ;)

malin r a sa...

Döda hälften ;)

Åsa Hellberg sa...

Haha, jag känner igen det där (upprepningen.)

Hanna Lans sa...

Tillslut gick det riktigt bra och jag redigerade dubbla dosen. :) Men jag misstänker starkt att det kommer att komma en faslig massa herregud, explodera och sprängas framöver också ... Bara att döda!