onsdag 7 november 2012

NU NU NU NU ! !

Jaa! Nu äntligen finns min debutroman som e-bok! Jag har satt ett så lågt pris det bara är möjligt. Varför då kan man undra? Jo, för att utlandssvenskar ska kunna handla utan att behöva bekymra sig nämnvärt över växlingskurser eller stenhårda äkta makar som undrar varför frun köpt sig en dyr bok etc. Men Hanna, säger någon, tror du verkligen att männen skulle bry sig om om frun köper sig en bok över nätet? Ja, svarar jag. Inte bara tror jag det, jag vet. (Nu drog jag många över en kam. Ibland får man göra det)

Vid sidan om allt annat jag håller på med, arbetar jag ideellt med att hjälpa utsatta kvinnor i utlandet. De har inte många kronor att röra sig med utan att mannen ifrågasätter. Dessa kvinnor behöver ett ljus i mörkret. Då och då är det jag som tjänar som detta ljus. Vi pratar via telefon och e-mail, men nu kanske jag även kan stödja i form av en e-bok som endast kostar 5 dollar att beställa.

Har du vänner, bekanta eller familj i utlandet? Berätta gärna om min bok och skicka dem följande länk som går till Novellisten där den är upplagd: http://www.novellisten.se/index.php/catalog/show/89.html#

8 kommentarer:

Andra intryck sa...

Vad kul, grattis!!

Sofie sa...

Vad bra, jag ska sprida!

mamman sa...

Lycka till :)

mamman sa...

Även om jag ju läst boken etc så var det gastkramande sidor. Hoppas många hittar till denna bok som ju inte kostar någonting ju!!!

MalinC sa...

Åhå, Kul! Den ska jag beställa! Var ju tvungen att läsa smakprovet också...Lockar till fortsatt läsning.

Hanna Lans sa...

Sprid gärna! Än så länge är det väl färre folk som läser e-böcker i Sverige jämfört med andra länder. Men det kommer nog hit också.

Anonym sa...

Bra där! Hoppas du får många nya läsare på detta sätt!

Hanna Lans sa...

Ja, det blir i alla fall onekligen lättare för utlandssvenskar att nu få tag i boken. :)