måndag 26 november 2012

Recension

Trillingnöten har äntligen läst min Som någon annan bäddar! Och vet ni? Hon har lånat den på Elib till sin telefon och läst på den. Åh, vad kul! Det verkar ju ha gått bra. Med ett undantag, i telefonen har man inte riktigt koll på hur långt det är kvar av boken. Läser du en pappersvariant så är det ju väldigt tydligt, i telefonen måste man nog ha koll på sidnumren.

Men alltså, det här med att låna en bok i Sverige, på sin telefon i USA, det känns så futuristiskt. Jag har ännu inte riktigt landat i all den här fantastiska tekniken som finns. Bra att andra drar i mig och visar vägen. Och bra att jag glatt hänger på. :)

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Hahaha! Jag vet! Det är galet vad tekniken gör nuförtiden. Visserligen vet jag att man på 50-talet trodde massor om 2000-talet (flygande bilar och sånt), men jag tror inte att de ens kunnat föreställa sig denna tekniska utveckling med ipad, mobiler och sånt!

Hanna Lans sa...

Den där filmen med Tom Cruise och Colin Farrell, vad den nu hette, där Cruise står och donar med en skärm på väggen och flyttar information hit och dit, det är ju dagens smartphones med pekskärm. Oj, vad långt in i framtiden det kändes, och så rörde det sig bara om några år. :)