söndag 7 oktober 2012

Inte alls seg

Imorse pratade jag i telefon med min fina Maria. Jag sa att jag trodde det skulle bli en seg dag. Vad fel jag hade. Jag hastade iväg till favoritstället Gunnebo Slott där jag precis hann med en visning av slottet. Det var många långa år sedan jag var inne i slottet senast och jag blev extra glad då jag upptäckte att det var en dramatiserad visning. Comedy Art Theatre håller i mordhistorier bl.a. på Nolhaga slott och det brukar vara synnerligen väl genomförda interagerande teaterstycken de bjuder på. Så också denna gång. Endast två skådespelare, men de skötte sig med den äran. Efter visningen gick jag till caféet och åt en glutenfri smörgås och drack en kopp kaffe. Och skrev. Ja, oj, vad jag skrev! Tidningen Skriva har en novelltävling på temat Nystart som jag tänkte vara med i.


Gustav den 3e kommer på besök. Förhoppningsvis sover han över på Gunnebo Slott istället för på Råda Säteri.En av publiken blev bjuden på thé och fick läsa menyn. Vad är chimerte ägg, undrar jag? Har googlat, men hittar inget svar.
Herr Hall d.y. berättar om kungens besök och om sin passion för konsten.
Jag kan tänka mig att byta mitt radhus mot dessa salar. Inget problem alls.Mamma Kristina Hall visar var kungen kan få sova.

2 kommentarer:

mamman sa...

Så träffande att vi samtidigt var på Råda Säteri o njöt av en synnerligen god middag!

Var du den som blev bjuden på thé?

Hanna Lans sa...

Haha,ja, det var ett sammanträffande. :) Grattis här också förresten!

Nix, det var en av bara två män som blev bjuden. Han skötte sig också utmärkt. :)