Men det är ju himla gott och trevligt med påsk! Jag måste tipsa om frittatamuffins. Kokt potatis (ungefär två stora), stekt purjolök (20 cm som man skurit i bitar) och stekt vitlök (tre hackade klyftor), ett paket fetaost, en näve svarta oliver (hackade). Tjoffa ner i muffinsformar och häll över 8 ägg uppvispade med 1,5 dl mjölk. In i ugn i 30-40 minuter på 175 grader. Låt svalna. Oooh, oj, vad goda de blev.
5 kommentarer:
Mmmm vad gott det ser ut! Skall inte äggen o mjölken blandas i smeten först?
Nej, äggen och mjölken ska vispas separat och hällas över det andra när det redan ligger i formarna. Då blir de toppiga precis som muffins.
Det låter jättegott!
Då tackar mamman o pappan också för den goda förpåskmaten idag, helt underbart gott, kram
Åsa: Ja, verkligen! Jag är så glad att jag hittade ett sådant bra recept!
mamman: Varsågoda! Men vi glömde ju lakritschokladen ...
Skicka en kommentar