lördag 30 mars 2013

Manus nr 6

Igår kväll skrev jag in de sista ändringarna i min första redigeringsomgång med manus nr 3. Fast om jag vill vara helt korrekt, så bör jag istället skriva manus nr 5. För såhär är det. Jag har gett ut en skönlitterär roman för vuxna, och har skrivit ytterligare två skönlitterära manus för vuxna. Därutöver har jag skrivit en liten bilderbok för barn och ett halvt manus till en skönlitterär roman för åldern 6-9 år.

Så när jag vaknar kl 06.00 med en helt ny roman i huvudet, en skönlitterär för vuxna, och hjärnan fortsätter att fixa outline, dialoger, en början en mitt ett slut, och jag kliver upp kl 07.30 med ett färdigt manus i huvudet, då kanske man faktiskt kan få tillåta sig att titulera sig författare?

Manus nr 6, snart är det din tur, snart, jag lovar. Ska bara köra en vända till med manus nr 5. Sedan, då DÅ är det din tur!

6 kommentarer:

Annika Estassy Lovén sa...

Herregud vad du producerar! Blir avundsjuk, vill också vakna med ett helt färdigt manus i huvudet, inte bara en boktitel. :)

Hanna sa...

Att ha en titel är inte dåligt det! :)

Nu ska jag skicka iväg till lektör, och sedan putsa igen och igen och igen. Sedan, då ska jag skicka iväg till förlag. Och bli utgiven precis som du. ;)

Andra intryck sa...

Wow! Det var inte dåligt! Jag titulerar dig iaf författare =)

Kati sa...

Yuhuu! Det kan du verkligen göra!!

Lotta i USA sa...

Du är så härlig!

Glad Påsk och tack för din värmande hälsning!

KRAM
Lotta

Hanna sa...

Tack Kati och AI, ska börja kalla mig det helt seriöst tror jag. :)

Lotta: Gladpåskkram från mig!