lördag 28 juni 2014

Sofia och Carl Philips förlovning

Alltså, det spekuleras i om inte Calle lelle är vriden åt andra hållet eftersom det tagit sådan tid för de tu att förlova sig. Men att ... eh ... svenska hovet är väl inte direkt känt för sitt öppna sinnelag och eh ... damen i fråga har ju *host* en del prekära bilder i sitt bagage. Jag kan istället tro att man försökt tiga ihjäl den solkiga stämpeln och nu några år senare när hon är så fin så fin, då går det bra att förlova sig.


Vad säger den här historien oss? Inte mycket faktiskt. Jag blir bara mer och mer förundrad över att vi faktiskt har ett kungahus och att förlovningsringarna som de ger varandra är så galet dyra och att det faktiskt är vi skattebetalare som betalat dem.

Det var mest det. Nu ska jag kurera min förkylning och äta glass framför TV:n.

6 kommentarer:

Annika Estassy sa...

Hoppsan, där ser man ... :)

Hanna Lans sa...

Ja, hoppsan var ordet. ;)

Monica sa...

Haha, jag tror kungen gillar henne;-). Mitt intryck är att Sofia blivit varmare mottagen är Daniel som är en begåvad och duktig kille med egen vilja. Märkligt alltihop och det där ryktet kan nog vara väl så sant men nu ser allt snyggt ut, spännande det hade vare med ett regnbågsbröllop:-)

mamman sa...

Gillar Monicas kommentar, hade verkligen varit kul med regnbågsbröllop! Tycker inte det spelar någon roll att vi skattebetalare betalar för dem, hade det varit president, så hade det varit samma sak!

Hanna Lans sa...

Ett regnbågsbröllop i kungafamiljen hade varit riktigt roligt och snacka om goodwill för Sverige i tiden! :)

Kati sa...

Kungahuset! Suck! Jag blir bara så trött. Och det är ju inte utan att man undrar ... precis som du säger.