tisdag 19 november 2013

Midsommarmat och saffransbullar

Och lite annat:

Men alltså, ibland är det fullständigt galet underbart att äta mat. Enkelt, smakrikt och gott. GOTT! Vad var det nu jag la i ...? Gul och röd vattenmelon, koriander, olivolja med citronsmak, peppar, fetaost ... och ... något mer. Bjuds till lax och god sås och färskopotatis och gurksallad. Och rosévin. Såklart. 

Detta recept blir himmelskt med lite apelsinrasp i också: (Använd Fiberhusk om du använder glutenfritt mjöl.)


3 kommentarer:

Anonym sa...

Midsommarmat ...?? I November ...? ;D

Åsa Hellberg sa...

Du vet att man inte får äta saffran förrän första advent? Man får baka.

Hanna Lans sa...

malin: Kopierat från min gamla lokalblogg. Jag var rädd att recepten skulle försvinna. Men man kan nog fira midsommar i november också, november behöver piggas upp!

Åsa Jag har förstått att reglerna är sådana. ;)