torsdag 10 juli 2014

Mammasamvetet

När jag lägger mig om kvällen och tänker att jag hade kunnat vara snällare, jag hade kunnat vara mer lyhörd, jag hade kunnat samtala mer om creepers/family guy/bläckfiskars hundratolv magar/hur snabbt en fis färdas i rymden/annat valfritt ämne som tioåriga pojkar gillar att samtala om, då tycker jag att det är jobbigt att vara mamma. Men när vi hittar spel som vi båda gillar, badminton/skruvboll/hang man och sedan har vattenpistolkrig som slutar med att vi skriker av skratt och får ont i magen av kramp och häller hinkar med vatten över varandra och skiter i att mamman är 43 och kanske borde vara mer raffinerad, då är det himmelskt att vara mamma!

6 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Samma tankar som mig där! Och kanske är det bra, så att man kan bli en bättre människa i det stora hela? För funderar man inte i de banorna kan man ju heller inte utvecklas...Ve och fasa för att vara en människa som aldrig reflekterar (finns det såna förresten?)

Maria M sa...

Fina, älskade Hanna! Du är den bästa mamman E någonsin hade kunnat ha! Tvivla inte på det, då kommer jag och tar dig *buuuuu*
Kram!

Hanna Lans sa...

3-nöten: Vissa dagar tycker jag att jag bara blr en sämre människa av det ... :(

MiaMaria: Rara du, jag hoppas att du har rätt! Men skräms inte, jag har ett så vekt hjärta. ;)

Anonym sa...

En mamma som har vattenkrig med sin son och som får båda att skratta så att de får magont, det måste vara en av de bästa mammorna :)

mamman sa...

Himla bra att reflektera o tänk så bra med lite vattenlek (ej krig)säger mamman som genomlevt/genomlever dessa funderingar fortfarande :)

Hanna Lans sa...

emmelie: Rara du, så hoppas jag att det är!

mamman: Nästa gång blir det vattenkrig med mormor. ;)