måndag 3 februari 2014

Lavendel och hallonkaramellsås?

Jag saknar att äta brunch på något fancy ställe och där det serveras Mimosa eller annat gott! Titta här bara vad en kan få äta i Vancouver på Café Medina.

Ujuj, jag är nog på väg att bli bättre, för ujuj, vad jag är sugen på nå't gott! Raspberry crumble med hallonkaramellsås?

Lavendelchoklad. Prövade en gång och blev sjuk efteråt, men kommer ihåg att smaken var gudomlig.

Eller det här då: Varm choklad med lavendel!

4 kommentarer:

Anna Granström sa...

Haha, någon har sötsug! Sluta suktas 😁

Hanna Lans sa...

Jag har precis läst om hur mycket hjärtat påverkas av socker. Ingen kul läsning för den här sockerbönan.

NEWYORKMAMMAN sa...

Kan lavendel verkligen vara gott att äta? (Märk väl hur jag undviker att kommentera det där med att socker påverkar hjärtat, *hosthost*)

Hanna Lans sa...

Lavendel i bakverk är förvånansvärt gott. Min favorit är saffran- och lavendelbiscotti!